Kamera za decu dinosaurus 20MP + 32GB memorijska

12 pregleda
0 želi ovaj predmet

Kamera za decu dinosaurus 20MP + 32GB memorijska

Cena: 3.390 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Bojand89

(1.029)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.200 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

2022 dečiji digitalni fotoaparat: SD kartica od 32 GB je uključena. Ova dečja kamera ima prednje i zadnje dvostruko sočivo od 20MP i HD video od 1080P, IPS ekran od 2,0 inča, podršku za selfije i više dostupnih jezika tako da deca mogu da uživaju u uživanju u fotografisanju. Savršena igračka za mini kameru za decu od 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12!
Multifunkcionalna dečja kamera: ova dečja kamera podržava originalno snimanje fotografija, video snimanje, reprodukciju, vremenski lapse, 8k zum, 3 klasične igre (zmija, tetris, sokoban), 28 ramova za crtane filmove, 6 foto filtera i 5 efekata ogledala za kreiranje dece i sami uredite fotografije. Da uhvatimo svaki divan trenutak i pružimo deci više zabave
Simpatičan dizajn silikonske futrole: dizajnirali smo simpatičnu, ekološki prihvatljivu meku silikonsku futrolu za zaštitu kamere za decu. Silikonska futrola otporna na udarce je izdržljiva i bezbedna za decu. Mala je i lagana, savršene veličine za male dečije ruke. Sa dve veoma izdržljive trake, dečaci i devojčice mogu lako da je okače oko vrata i da je ponesu bilo gde kako bi promovisali radoznalost i interesovanje dece za fotografiju
SD kartica od 32 GB i baterija od 1000 mAh: Gofunli dečija foto kamera sa ugrađenom punjivom litijumskom baterijom od 1000 mAh, podržava sate korišćenja; besplatna mikro SD kartica od 32 GB kao poklon za decu da istražuju svet i snime svoje detinjstvo, koja može da uhvati divan trenutak i sačuva hiljade fotografija! Možete da se povežete sa računarom preko USB-a ili čitača kartica za prenos datoteka!
Najbolji praznični pokloni za decu: ova dečja kamera je savršen poklon za decu za rođendane, Novu godinu, Božić, Dan zahvalnosti i druge posebne prilike. Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte. Nudi se zadovoljavajuće rešenje u skladu sa smernicama o garanciji. Paket uključuje: 1 k dečiju kameru, 1 k 32 GB SD karticu, 1 k čitač kartica, 2 k traku, 1 k USB kabl, 1 k nalepnicu za crtani film, 1 k resetovanje pinova, 1 k uputstvo za upotrebu (engleski jezik nije garantovan)
B6

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.029)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.200 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 134452761