Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Grejna podloga elektricno cebe sa grejacima 60cm x 30cm

16 pregleda
1 želi ovaj predmet

Grejna podloga elektricno cebe sa grejacima 60cm x 30cm

Cena: 3.190 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Bojand89

(1.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.183 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

[Jastučić za grejanje za ublažavanje bolova i bolova u mišićima] Ovaj električni jastučić vam pomaže da se rešite bolova u leđima u ramenima ili grčeva tako što opuštate mišiće toplom toplom terapijom i smanjujete bol. Poprskajte sloj fine magle na površinu grejnog jastuka za vlažnu toplotnu terapiju.
[Kontroler LCD ekrana] Grejni jastuk sa 6 temperatura (opseg temperature je 40℃/104℉ do 60℃/140℉), podešavanja tajmera biraju između 30, 60, 90, 120 minuta intervala tajmera. Meko svetlo ekrana takođe pomaže da se podesi temperatura i tajmer u uslovima slabog osvetljenja.
[Moguće da se pere u mašini] Čišćenje lako za održavanje, podloga se može prati u mašini. Osušite na vazduhu vertikalno i držite interfejs kontrolera okrenut nadole da biste zaštitili grejni jastuk.
[Auto-OFF] Automatski će se isključiti za 120 minuta radi bezbednije upotrebe, posebno kada zaboravite da ga isključite dok spavate. Kontroler je ergonomičan za interakciju i udoban za držanje.
[Meka i udobna površina] Ovi jastučići za grejanje su napravljeni od vrhunskog materijala i napravljeni da budu visokog kvaliteta, čineći ih mekim i toplim na dodir i pokrivaju vrat, ramena, leđa, kolena, nogu, stopala, stomak itd.
D3

-
Za sva pitanja u vezi proizvoda slobodno me kontaktirajte. Moguće je i lično preuzimanje na teritoriji Novog Sada uz prethodni dogovor. Kupac plaća poštarinu!

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.183 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 132943469