Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

GPS tracker GPS lokator Salind 11

90 pregleda
0 želi ovaj predmet

GPS tracker GPS lokator Salind 11

Cena: 3.490 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Bojand89

(1.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.183 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

LAKO PODEŠAVANJE – Ovaj uređaj za praćenje je kompletan set! Zahvaljujući ugrađenoj SIM kartici, ne morate da dobijete ništa drugo – jednostavno se registrujte na mreži i uređaj za praćenje je spreman za upotrebu.
DUGOTRAJNA ZAŠTITA ZAHVALJUJUĆI SNAŽNOJ BATERIJI - Baterija od 10.000 mAh može trajati više od mesec dana! Ovo smanjuje dosadno punjenje na minimum, a vaš predajnik pouzdano štiti ono što volite. Nivo baterije se u bilo kom trenutku može videti na mreži.
RAZNOVRSNE PRIMENE - Salind GPS Tracker ima ugrađen snažan magnet za montažu, izuzetno je robustan i otporan na prskanje. Kao zaštita od krađe za automobile, klasične kamp prikolice, čamce, bagere, kontejnere i još mnogo toga. Stoga je savršeno prilagođen.
VIŠE ALARMA - GPS tracker vam može poslati alarm za različite prilike. Na primer, alarm vibracije, alarm slabe baterije, alarm za pad i alarm za brzinu.
ONLAJN PRAĆENJE – Uživajte u svim prednostima onlajn praćenja, kao što su precizna lokacija u celom svetu, lokacija uživo i informacije o ruti od 365 dana. Svi alarmi i funkcije mogu se vrlo lako podesiti putem aplikacije. Odaberite jednu od naših all inclusive opcija pretplate: 3,75 funti mesečno (89,99 funti svake 2 godine), 4,58 funti mesečno (54,99 funti godišnje) ili 5,99 funti mesečno (5,99 funti mesečno). Dalji opis se može naći u odeljku ispod.
B10

-
Za sva pitanja u vezi proizvoda slobodno me kontaktirajte. Moguće je i lično preuzimanje na teritoriji Novog Sada uz prethodni dogovor. Kupac plaća poštarinu!

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.183 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 130889489