Fen cetka za kosu 1000W Kipozi

53 pregleda
0 želi ovaj predmet

Fen cetka za kosu 1000W Kipozi

Cena: 3.390 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Bojand89

(1.032)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.204 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

Sada možete da osušite kosu za nekoliko trenutaka i napravite fantastičnu frizuru. Kipozi multifunkcionalni uređaj omogućava brzo sušenje i stilizovanje. Takođe će vam omogućiti da dodate volumen kosi. Pruža udobnost upotrebe i nudi 3 režima rada za izbor. Opremljen je sa 36 otvora koji garantuju optimalan, ravnomeran protok vazduha. Proizvod generiše negativne jone, tako da se kosa neće kovrčati. U kompletu su i uređaj za čišćenje i transportni kofer.

Sve što je potrebno je jedan uređaj da dočarate fantastičnu frizuru. Kipozi HI-033 fen-četka vam omogućava da brzo osušite kosu, a zahvaljujući emisiji negativnih jona sprečava kovrdžanje i naelektrisanje. Takođe ćete ga koristiti za stajling. Štaviše, igle su završene kuglicama koje ne samo da štite korisnika od povreda, već pružaju i nežnu masažu glave. Uređaj će vam takođe pomoći da ispravite kosu, uvijete je i dodate volumen.

Ovalni oblik četke i čak 36 ventilacionih otvora omogućavaju brzo i efikasno sušenje. Takođe možete birati između 3 režima rada. Niski režim obezbeđuje nisku temperaturu i veliku brzinu vazduha. Srednja nudi srednju temperaturu i malu brzinu vazduha. Savršeno za tanku, kratku kosu. Visoka obezbeđuje visoku temperaturu i veliku brzinu protoka vazduha. Idealno za dugu, gustu kosu.

Uređaj ispunjava američke bezbednosne standarde i može da se napaja iz američke 110-120 V utičnice. Vrh u obliku cveta ne samo da povećava udobnost upotrebe tokom stilizovanja, već i izbegava opekotine. Uređaj je takođe opremljen indikatorom temperature. Napomena: Ne treba koristiti pretvarače napona - to može oštetiti proizvod.

Održavanje uređaja u savršenom stanju neće vam uzrokovati ni najmanji problem. Komplet uključuje poseban uređaj pomoću kojeg možete lako da ih očistite i uklonite dlake sa njega. Zatim samo treba da obrišete četku za sušenje peškirom. Ne zaboravite da redovno čistite uređaj da biste produžili njegov životni vek. Napomena: Pre nego što počnete sa čišćenjem, isključite proizvod iz izvora napajanja i ostavite da se ohladi.

Stiliziranje vaše kose nikada nije bilo jednostavnije i udobnije. Kipozi sušilica se odlično oseća u ruci i iznenađujuće je lagana, tako da možete da je koristite bez umora. Dugačak kabl se rotira za 360° za veću slobodu kretanja. Uređaj je savršen i za putovanja - više ne morate da se odričete odlične frizure tokom putovanja. Uključena futrola čini mnogo lakšim da ga bezbedno transportujete.
B6

-
Za sva pitanja u vezi proizvoda slobodno me kontaktirajte. Moguće je i lično preuzimanje na teritoriji Novog Sada uz prethodni dogovor. Kupac plaća poštarinu!

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.032)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.204 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 126797833