Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Endoskop type c za telefon 5mp kamera 5 metara DEPSTECH

83 pregleda
1 želi ovaj predmet

Endoskop type c za telefon 5mp kamera 5 metara DEPSTECH

Cena: 3.990 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Bojand89

(1.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.183 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

【Ultra HD 5MP (2592*1944) kamera】: Borescope kamera sa ultra tankom sondom od 0,33 inča može bez napora da pregleda sva teško dostupna mesta. Kamera od 5,0 megapiksela pomaže pri snimanju 2592*1944P super jasnih fotografija i glatkih video zapisa.
【USB konekcija, jednostavno podešavanje】: Ova endoskopska kamera može lako i brzo da se poveže sa Android pametnim telefonom, Vindovs računarom i MacBook-om preko mikro USB, USB i tipe-c adaptera. Preuzmite drajver i pogledajte slike u realnom vremenu na ekranu.
【Vodootporna sonda i polukruti kabl】: Za bolje iskustvo korišćenja i širu primenu, sonda kamere je vodootpornog dizajna, što znači da može da proverava i pod vodom; Kabl u obliku zmije može se primeniti na bilo koje ograničeno područje.
【6 LED podesivih osvetljenja】: Čak i u tamnoj oblasti ili prevelikoj ekspoziciji spoljašnjem okruženju, ova HD kamera za inspekciju može da snimi optimalne slike uz pomoć svojih LED svetala sa podesivim osvetljenjem.
【Multifunkcionalna upotreba】: Sa našim DEPSTECH endoskopom, možete da proverite sopstveni kućni aparat, elektronsku opremu, pregledate unutrašnje probleme u automobilu ili potražite male stvari koje padaju na nedostupna mesta. Imajte na umu da ovaj usb boreskop nije dostupan za iPhone i iPad (nije kompatibilan sa iPhone 15 sa Tipe-C interfejsom).
A15

-
Za sva pitanja u vezi proizvoda slobodno me kontaktirajte. Moguće je i lično preuzimanje na teritoriji Novog Sada uz prethodni dogovor. Kupac plaća poštarinu!

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.183 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 130228417