Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Elektricni kompresor pumpa za duvanje guma Wind Gallop

191 pregled
4 želi ovaj predmet

Elektricni kompresor pumpa za duvanje guma Wind Gallop

Cena: 3.690 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Bojand89

(1.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.183 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

【LAKO ZA UPOTREBU】: Samo uključite ovu automatsku pumpu za napuhavanje guma u ​​utičnicu od 12 V u vašem automobilu i pričvrstite crevo na gumu koju želite da naduvate. Postoji jasan digitalni displej za trenutni PSI i takođe prekidač režima za prebacivanje između različitih mernih jedinica (bar, Kpa, psi, Kg/cm 2). Automatski će se isključiti kada dostignete vrednost pritiska koju ste unapred postavili. Potrebno je manje vremena i truda od nožne pumpe.
【BRZO NADUVANJE】: Naša digitalna pumpa za naduvavanje guma napravljena je sa originalnim jedinstvenim turbo punjačem, koji je snažniji, manje bučan i stabilniji. Naduvavanje automobilske gume 195/65R15 od 0 do 35 psi za 5 min. Zgodno je u automobilu u slučaju niskog pritiska u gumama na putu. Takođe je savršen za kampovanje da naduvate vazdušni dušek, plovak ili igračke za decu.
【MULTIFUNKCIONALNA VAZDUŠNA PUMPA】: Ova kompaktna auto pumpa koristi najkreativniji i najpažljiviji dizajn, sve žice se uredno sklapaju tako da se mogu odložiti u prtljažniku automobila. Zaista je zgodan za svakodnevnu upotrebu, dolazi sa 3 dodatna adaptera za ventile, ne samo za automobil, već je savršen za gume za bicikle, motocikl, SUV srednje veličine, sportsku opremu kao što su prstenovi za plivanje, igračke za bazen, košarku, fudbal, sportske lopte i druge gumenjaci.
【DUŽINA 11,8 FT i LED SVETLO】: Ova električna vazdušna pumpa ima kabl za napajanje od 3000±100 mm (10,1 Ft) i crevo za vazduh od 500±20 mm (1,7 Ft) dovoljno dugo da udobno dohvati svaku gumu. Sa jarkim LED svetlom, mogao bi se veoma zgodno koristiti NOĆU. Režim upozorenja i svetlo SOS režima takođe mogu privući ljude u blizini da traže pomoć.
C5

-
Za sva pitanja u vezi proizvoda slobodno me kontaktirajte. Moguće je i lično preuzimanje na teritoriji Novog Sada uz prethodni dogovor. Kupac plaća poštarinu!

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.183 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 122685681