Bluetooth zvucnik HB-950

32 pregleda
0 želi ovaj predmet

Bluetooth zvucnik HB-950

Prodat!

Datum kupovine: 11.06.2024. u 10:19

Prodat po ceni: 1.350 RSD

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Bojand89

(1.032)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.204 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

[Jedan drajver i dve bas membrane]: Bluetooth zvučnik, kompaktno kućište, 5V čist kvalitet zvuka, pažljivo dizajniran u sredini malog zvučnika, dve pasivne bas dijafragme, šarena svetla. Odlično iskustvo slušanja i ambijent počinju sa lepim zvučnicima.
〖Besprekorno povezivanje〗Ovaj bežični zvučnik se brzo i stabilno povezuje sa vašim iOS i Android pametnim telefonom, laptopom, tabletom, pametnim TV-om ili više za nekoliko sekundi putem najnovije Bluetooth 5.0 tehnologije. I možete da upućujete pozive bez upotrebe ruku sa ugrađenim mikrofonom, produženi vek trajanja baterije može bolje da zadovolji vaše dnevne potrebe.
【Kompaktna veličina i mala težina】Bežični zvučnik je prenosiv i kompaktan, težak je samo manje od 8 unci, dugačak 4,5 inča i maksimalni prečnik od 3,15 inča; takođe dolazi sa trakom, laka za nošenje, pogodna za planinarenje, trčanje, vožnju biciklom, kampovanje, putovanja. Odličan zvučni poklon za decu ili prijatelje, donesi toplinu i sreću. Odličan zvučni poklon za decu ili prijatelje, donesi toplinu i sreću.
【Podržava više režima reprodukcije】Mali zvučnik je opremljen otvorom za TF karticu (podržava VAV / MP3 format), USB portom za fleš disk, USB priključkom za napajanje. Možete lako da izaberete svoj omiljeni režim reprodukcije muzike.
〖Kompaktan i praktičan〗Mala veličina i mala težina, mogu se okačiti na torbu ili torbu. Visokoefikasna litijum-jonska baterija može se koristiti za napajanje strujom tokom celog dana. Bežični prenosivi bluetooth zvučnici bi trebalo da budu obavezni u vašem životu.
B6

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.032)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.204 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 134409509