Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Bluetooth pametna digitalna vaga Healthkeep

138 pregleda
3 želi ovaj predmet

Bluetooth pametna digitalna vaga Healthkeep

Cena: 3.990 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Bojand89

(1.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.183 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

Dobija se bez kutije!!

Kreirajte za precizno: Healthkeep pametne vage sa nadograđenim senzorom za merenje „G“ dizajna, osetljive na promene u vašem telu. Vaga za vaganje sa automatskom kalibracijom i tehnologijom step-On precizno merenje tela uključuje 180kg / 28st / 400lb displej za trenutno precizno očitavanje pozadinskog osvetljenja.
13 Osnovna zdravstvena merenja: Bluetooth skala telesne masti sa težinom, BMI, procentom telesne masti, telesnom težinom bez masti, potkožnom masnoćom, visceralnom masnoćom, telesnom vodom, stopom skeletnih mišića, mišićnom masom, koštanom masom, proteinima, BMR i metaboličkom starošću. Analizator sastava tela automatski generiše podatke i grafikon na Android / iOS aplikaciji.
Radite sa Pop Fitness aplikacijom: Healthkeep fitnes vaga veza sa Fitdais aplikacijom za pametne telefone preko Bluetooth-a, Fitdais je dobro kompatibilan sa Apple Health, Google Fit, Fitbit i Samsung Health. Takođe podržava deljenje podataka o pametnoj telesnoj vagi sa prijateljima putem društvenih medija, kao što su Facebook, Tvitter i Instagram, itd. Izvoz CVS podataka će vam pomoći da sačuvate podatke i dugotrajnu analizu zdravlja.
Više korisnika: Jedna Healthkeep Bluetooth vaga telesne masti može se povezati sa neograničenim pametnim telefonom u različito vreme. Jedan nalog aplikacije za pametne telefone koji uključuje 24 korisnika za snimanje za nadzor zdravlja članova odnosa i 1 turističkog korisnika za člana posete. Healthkeep telesne vage pomažu majci da vaša beba odraste, a režim za bebu beleži trenutak težine vaše bebe.
Motivišite svoje ciljeve: Postavite svoju ciljnu težinu, jasno pokažite svoju ciljnu težinu i podatke o težini kada stupite na digitalnu vagu. Grafikoni prate vašu težinu i telesnu kompoziciju Trendove nedavnih, sedmičnih, mesečnih, godišnjih perioda. Izaberite temu aplikacije za fitnes vage, počnite da napredujete.
A7

-
Za sva pitanja u vezi proizvoda slobodno me kontaktirajte. Moguće je i lično preuzimanje na teritoriji Novog Sada uz prethodni dogovor. Kupac plaća poštarinu!

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.183 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 123863345