Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Bezicni punjac 4 u 1 za iPhone iWatch Airpods

13 pregleda
0 želi ovaj predmet

Bezicni punjac 4 u 1 za iPhone iWatch Airpods

Cena: 4.390 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Bojand89

(1.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.183 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

Stanica za punjenje za više Apple uređaja: Napunite svoj iPad/iPhone/iVatch/Airpods istovremeno sa novo ažuriranom stanicom za bežično punjenje, čistim 4-u-1 dizajnom za Apple proizvode. Dizajn sklopivog stalka za punjenje je savršen izbor za dom (kuhinja/sto/radni sto), upotrebu u kancelariji ili putovanja.
Univerzalna kompatibilnost: ①Kompatibilno sa serijom 15 [iPhone 15 Pro/15 Pro mak/15 Plus/15], serijom 14 [iPhone 14 Pro/14 Pro mak/14 Plus/14], serijom 13 [iPhone 13 Pro/13 Pro Mak/ 13], 12 serija [iPhone 12 Pro/12 Pro Mak/12 Pro Mak/12 Pro Mak/12 Pro Mak/12 Pro Mak/12 Pro Mak/12 Pro Mak/12 Pro Mak/12 Pro Mak/12], 11 [11 Pro/11 Pro Mak/11] serija, 8/8 plus/KSS MAKS/KSR/Ks/KSS/SE, svi telefoni koji podržavaju Ki. ② 3 u 1 bežično punjenje kompatibilno sa Airpods 3/2, Air Pods Pro, svim slušalicama za bežično punjenje ③ Kompatibilno samo sa Apple Vatch-om. ④ Za stanicu za punjenje iPad-a sa kablom za iPad pro/air/mini.
Sklopiva stanica za punjenje iPad-a: Prenosiva i štedi prostor, doeboe stanica za punjenje za Apple može da se čuva u fioci ili torbi sa preklopljenim postoljem. Ova stanica za punjenje sa više uređaja čini vaše putovanje lakšim. ⚠Preporučujemo da se ugao podesi između 0 i 90° kako bi se sprečilo da držač tereta bude van ravnoteže. ⚠
Sigurna zaštita: Doeboe stanica za punjenje će vam obezbediti bezbedno iskustvo punjenja, sa ugrađenom kontrolom temperature, zaštitom od prekomerne struje i prenapona, zaštitom od prepunjavanja i otkrivanjem stranih predmeta.
Indikatorska lampica i punjenje sa futrolom: Znaćete status punjenja uređaja prema indikatorskoj lampici odgovarajuće ikone uređaja. ** Futrola za telefon ili slušalice ≤5 mm podržava bežično punjenje, nema potrebe za uklanjanjem kućišta (Napomena: Nije pogodno za metal, magnete i debele navlake za telefon).
Dobićete: Paket uključuje 1 iPad stanicu za punjenje, 1 adapter za punjenje od 45 V, 1 kabl za punjenje dužine 3,93 stopa [priključite samo utikač na stanicu za punjenje], 1 kratak kabl za punjenje od 0,5 m [ povežite stanicu za punjenje samo sa uređajima], 1 korisnika priručnik, 1 putna torba za odlaganje. Nudi se 12-mesečna garancija kako bi se obezbedila kupovina bez brige, a na sva pitanja kupaca o punjaču biće odgovoreno u najkraćem mogućem roku. Ne ustručavajte se da nas zamolite za pomoć. *Molimo vas da pravilno postavite kablove ili baza punjača možda neće dobro funkcionisati sa vašim uređajima.
D4

-
Za sva pitanja u vezi proizvoda slobodno me kontaktirajte. Moguće je i lično preuzimanje na teritoriji Novog Sada uz prethodni dogovor. Kupac plaća poštarinu!

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.183 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 133262137