Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Bezicna tastatura i mis Topmate KM22

36 pregleda
2 želi ovaj predmet

Bezicna tastatura i mis Topmate KM22

Cena: 2.990 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Bojand89

(1.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.183 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

【Kombinacija ultra tihog tankog miša za tastaturu】Bežični set miša sa tastaturom je specijalno dizajniran za kancelariju. Naša struktura tastera je redizajnirana uz obradu niske buke, može da pruži ultra tiho iskustvo bez dosadne buke pri pritiskanju tastera. Ne brinite više da ometate druge dok radite. Tanak dizajn tastature vam omogućava da je ponesete bilo gde kada vam zatreba.
【Snažna i stabilna bežična veza】Oslobodite se nezgodnih kablova koji zatrpaju vaš sto pomoću kombinacije TopMate bežične tastature i miša. Bežična kombinacija miša za PC tastaturu koristi tehnologiju bežičnog prenosa od 2,4 GHz da bi obezbedila stabilnu bežičnu vezu, a radna udaljenost može da dostigne 32 stope (10 m). Nema potrebe da instalirate softver i drajvere, samo priključite i igrajte.
【Bežična tastatura pune veličine】!! Napomena: 13 multimedijalnih prečica nisu kompatibilne sa Mac sistemom. Bežična desktop tastatura ima 107 tastera, čuvajući tastere numeričke tastature i tastature pune veličine. Bežična tastatura ima 13 multimedijalnih snimaka i kalkulator. Možete brzo da pristupite kalkulatoru/kontroli jačine zvuka/pošti, itd. Pogodan je za rukovanje dokumentima i veoma pogodan za upotrebu u kancelariji.
【Tihi bežični miš sa podesivim DPI】Bežični miš laptop sa 3 nivoa DPI (800/1200/1600) tehnologijom praćenja, možete lako podesiti osetljivost miša između 3 nivoa DPI za precizniju kontrolu klizanja. Ergonomski oblik može obezbediti udoban hvat. Oslobodite zamor zgloba kada radite duže vreme.
【Dizajn otporan na prskanje + dug vek baterije】Kada se voda ili kafa prospe na ergonomsku bežičnu tastaturu, ona neće prestati da radi. Samo otresite vodu sa tastature, samo je obrišite i možete je normalno koristiti. Paket uključuje dugotrajne 2 AAA baterije za kompjutersku tastaturu i 1 AA bateriju za kompjuterski miš.
A3

-
Za sva pitanja u vezi proizvoda slobodno me kontaktirajte. Moguće je i lično preuzimanje na teritoriji Novog Sada uz prethodni dogovor. Kupac plaća poštarinu!

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.183 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 131163221