Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Automatski keramicki uvijac za kosu TOSAGE

193 pregleda
1 želi ovaj predmet

Automatski keramicki uvijac za kosu TOSAGE

Cena: 3.990 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Bojand89

(1.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.183 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

【Novo patentirano bure protiv zaglavljivanja】 Za razliku od drugih automatskih uvijača, postoji praznina u cevi. Sa ovim cilindričnim i pravougaonim dizajnom grejne ploče, TOSAGE auto uvijač može lako da izbegne zaglavljivanje ili zaplitanje kose. Jonski između dve ploče može dubinski popraviti oštećenu kosu i ispucale vrhove, stvarajući dugotrajan sjajni izgled.
【Double Anti-scalding Technologi】 TOSAGE uvijač za uvijanje ima dvoslojnu školjku za izolaciju toplote, koja može zadržati temperaturu školjke niskom na 110°F kako bi se izbjegle opekotine na prstima ili licu, donoseći vam ljepotu i sigurnost dok koristite .
【Podešavanje više kombinacija za salonsku frizuru】 Sa 5 temperatura (320°F-430°F) ​​i 3 brzine rotacije i 3 podešavanja tajmera (10s, 12,14s), TOSAGE uvijač može da obezbedi prilagođena podešavanja za različite tipove kose i frizure, kao što su talasaste lokne, labave lokne ili čvrste lokne.
【Slobodno oblikovanje u svim pravcima】 Specijalno dizajnirano dugme za okretanje levo/desno za oblikovanje kose u željenom pravcu da biste dobili svoj fantastičan novi izgled. Kabl koji se okreće za 360° sa 7,87 ft omogućava veću fleksibilnost za nepetljanje i lako oblikovanje u svim pravcima.
【Kvalitet bezbedni Stiler & Ideal Gifts Choice】TOSAGE uvijači imaju UL i FCC sertifikat za bezbednu upotrebu, automatsko isključivanje nakon 40 minuta. Dvostruki napon (110-240V) je pogodan za putovanje bilo gde u svetu. Pristojno upakovan i šarmantan izgled odličan je za poklone za sve festivale.
C6

-
Za sva pitanja u vezi proizvoda slobodno me kontaktirajte. Moguće je i lično preuzimanje na teritoriji Novog Sada uz prethodni dogovor. Kupac plaća poštarinu!

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.183 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 122899549