Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Armfit plus aparat za merenje pritiska sa aplikacijom

111 pregleda
8 želi ovaj predmet

Armfit plus aparat za merenje pritiska sa aplikacijom

Cena: 9.980 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

AmazonNS

AmazonNS

(1.456)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

2.034 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske. Prve slike su skinute sa sajta Amazon, ostale slike sam ja slikao pa se prema njima orijentišite. Veći deo opisa je prekopiran sa Amazonovog profila za ovaj predmet.

Multifunkcionalni monitor zdravlja: ​​Proverite krvni pritisak i zdravlje srca pomoću jedne mašine. Ljudi sa visokim krvnim pritiskom češće imaju srčane probleme.
Medicinski tačan: uređaj koji je odobrila FDA. Pored sistolnog i dijastolnog i otkucaja srca, Armfit Plus takođe prati srednji atrijalni pritisak (MAP) i pulsni pritisak, možete steći više uvida o nivou vašeg krvnog pritiska.
Upravljanje više korisnika i podacima u aplikaciji: Lako filtriranje i praćenje istorijskih podataka i trendova različitih korisnika. Delite PDF/CSV izveštaje sa svojim zdravstvenim radnicima iz aplikacije za detaljan uvid. Podaci će biti automatski otpremljeni kada se uređaj poveže sa APP preko Bluetooth-a. (Na iOS-u i Android-u)
Jednostavan za upotrebu: Operacija jednim dodirom, proverite krvni pritisak i zdravlje srca za 30 sekundi. Ugrađena memorija, mašina može da radi nezavisno bez mobilnih uređaja, prikazujući informacije na sopstvenom OLED ekranu.
Velika manžetna i punjiva baterija: manžetna širokog dometa od 8,7-16,5 inča (22-42 cm) većina odraslih može da je koristi udobno. 4 meseca upotrebe proizvoda sa jednim punjenjem.


U oglasima imam veliki izbor opreme za kompjutere i telefone, opreme za domaćinstvo i automobile itd, tako da sam siguran da ćete naći još nešto zanimljivo za vas. Pravo na reklamaciju imate 15 dana od prijema paketa. Lično preuzimanje na mojoj adresi na Telepu, a slanje Postexpresom. 21

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

AmazonNS
AmazonNS (1.456)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

2.034 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 129034021