Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Ambi Climate Mini wifi pametni uredjaj za kontrolu klim

44 pregleda
1 želi ovaj predmet

Ambi Climate Mini wifi pametni uredjaj za kontrolu klim

Cena: 7.990 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Bojand89

(1.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.183 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

Smart AC kontroler - Ovaj pametni AC uređaj vam omogućava da prilagodite i nadgledate svoj Mini-Split AC pomoću pametnog telefona. Dobijte potpunu kontrolu nad svojim klima uređajem i uštedite vreme i novac.
Lako podešavanje - Podesite ovaj pametni kontroler klima uređaja u 3 jednostavna koraka: uključite napajanje, povežite se na ViFi i uparite ga sa daljinskim upravljanim klima uređajem!
Učinite svoj dom pametnijim - Integrišite pametnu kontrolu naizmenične struje u svoj pametni dom. Ambi Climate Mini se može kontrolisati glasom preko većine pametnih asistenata, uključujući Amazon Aleka, Google Home i Apple Siri.
Jedinstvena veštačka inteligencija brine o vašoj udobnosti - Zavalite se i pustite Ambi Climate Comfort AI Assistant da radi za vas. Uči vaše lične preferencije za udobnost i automatski i efikasno prilagođava vaš AC
Bez mesečne pretplate - Preuzmite besplatnu aplikaciju Ambi Climate za iOS i Android. Za razliku od drugih Smart AC kontrolera, nisu potrebna dodatna plaćanja i pretplate
Integrisani senzori – Za razliku od jednostavnih infracrvenih (IR) blastera, ovaj Smart AC sistem uključuje ugrađene senzore temperature, vlažnosti i svetlosti koji vam omogućavaju da nadgledate kućno okruženje i automatizujete kontrolu.
A3

-
Za sva pitanja u vezi proizvoda slobodno me kontaktirajte. Moguće je i lično preuzimanje na teritoriji Novog Sada uz prethodni dogovor. Kupac plaća poštarinu!

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.183 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 131133757