Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Amazfit GTR 2 smart watch pametni sat

189 pregleda
5 želi ovaj predmet

Amazfit GTR 2 smart watch pametni sat

Cena: 7.690 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Bojand89

(1.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.183 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno
  • Mane i oštećenja Nema

Sat je polovan, ima malu ogrebotinu na ekranu!

AMOLED zaslon 1,39 ". Bluetooth 5, WLAN 2,4 GHz. Ugrađena baterija od 471 mAh, 14-dnevni životni vijek za normalnu upotrebu. Ugrađena memorija od 3 GB.
Zahvaljujući pametnom satu Xiaomi Amazfit GTR 2 imat ćete svoje zdravlje i kondiciju pod stalnom kontrolom. Opremljen je preciznim kontrolnim optičkim senzorom BioTracker 2 PPG, a može mjeriti i oksigenaciju krvi zahvaljujući SpO2 senzoru. Naravno, 24-satno mjerenje pulsa, praćenje kvalitete spavanja i kontrola stresa. Sat također radi s PAI sustavom procjene zdravstvenog stanja, koji će vam lako pokazati iscrpne informacije o vašem fizičkom stanju. Ljubitelji sporta uživat će u ugrađenih 12 sportskih načina za profesionalno praćenje podataka tijekom treninga. Možete birati između načina poput hodanja, trčanja na otvorenom, vožnje biciklom, skijanja, plivanja i mnogih drugih.

Pametni sat Xiaomi Amazfit GTR 2 također će savršeno služiti kao glazbeni uređaj. Ima ogromnu internu memoriju s 3 GB, koja može primiti od 300 do 600 pjesama, ovisno o njihovoj veličini. Tada možete upariti sat s bežičnim slušalicama i preslušati što vam ulazi u uši. Međutim, ako volite glazbu naglas, možete je puštati u klasi čak i putem zvučnika. Sat je opremljen s 3,5 cm (1,39 ") AMOLED zaslonom, razumije uređaje s OS Android 5.0 i iOS 10.0 i novijim i traje jedno punjenje u normalnoj upotrebi 14 dana, zahvaljujući punjivoj bateriji od 471 mAh. Punjenje se odvija putem magnetskog postolja za punjenje i traje do 2,5 sata. Zaslon je zaštićen poklopcem od kaljenog stakla s ODLC zaštitom otiska prsta.

Xiaomi Amazfit GTR 2 može se povezati s mobitelom i Internetom putem Bluetooth 5.0 i WLAN. Nakon uparivanja s mobitelom obavijestit će vas o primljenim porukama i telefonskim pozivima. Možete čak i telefonirati preko sata, što ćete cijeniti, na primjer, tijekom trčanja. Model je opremljen zvučnikom i mikrofonom za reprodukciju zvuka i precizno snimanje glasa. Satom možete upravljati ne samo dodirom, već i svojim glasom, jer podržava glasovnog asistenta Amazon Alexa. Pružit će vam vremenske informacije, odgovoriti na vaša pitanja, postaviti alarm i još mnogo toga. Ako se nađete izvan interneta, imat ćete glasovnog asistenta izvan mreže za jednostavno prebacivanje između sportskih načina ili aktiviranje mjerenja otkucaja srca.
A5

-
Za sva pitanja u vezi proizvoda slobodno me kontaktirajte. Moguće je i lično preuzimanje na teritoriji Novog Sada uz prethodni dogovor. Kupac plaća poštarinu!

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.183 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 128186557