Dragi Limundovci, širimo tim korisničke podrške kako bismo vam još više bili od pomoći! Pročitajte ovde detalje i prijavite se ukoliko ste zainteresovani i smatrate da ispunjavate uslove.

Aparat za espresso kafu Aeg caffe grande-Delonghi

249 pregleda
10 želi ovaj predmet

Aparat za espresso kafu Aeg caffe grande-Delonghi

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 14.05.2024. u 20:40

Kupljen za: 4.302 RSD

Broj ponuda: 14 ponuda

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

artnaos

(294)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

311 pozitivna ocena

Šabac, Mačvanski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno
  • Proizvođač AEG
  • Mane i oštećenja Ima

Aparat za espresso kafu sa mlinom, marke Aeg Electrolux model caffe grande mada je zapravo Delonghi jer je potpuno sve isto unutra... (presa...).poseduje capucinator za penu i topla voda za caj. Razna podesavanja, lep ekran crvene boje. Ocuvan, prelep aparat, koriscen u kucnim uslovima, redovno ciscen, podmazivana presa. Grejac za solje ima, mogucnost i kafu u zrnu i mlevenu. Pokazao je pre neki dan poruku koja se vidi na slici jednoj "ground too fine turn knob...) i kada okrenem dugme za kapucinator voda na njega izlazi topla bez problema, ali dole gde kafa treba da izadje voda ne izlazi, dakle nece ispiranje(rinsing) da radi i tada je pumpa tisa, kao da je zapusena.samim tim i kada zelis napraviti kafu on melje i kada treba da krene kafa, pumpa je tisa, kafa ne izlazi. Aparat je kompletan, i ide na licitaciju ko zna sta mu je, mi se ne bavimo time. Reklamacije nema opisano je sta je problem, sve ostalo radi, ne curi, ni slicno. Ko se razume imace prelep aparat,po mom misljenju lepsi od delongija nekih.

Uslovi prodaje prodavca

Ne saljem van Srbije! Paket cete dobiti maksimalno upakovan i obelezen, ali za stetu koju naprave kuriri u transportu ne odgovaram.MOGU POSLATI I KAO CC PAKET U POSTU ALI U TOM SLUCAJU PREDHODNA UPLATA NA RACUN OBAVEZNA.

Prodavac

artnaos (294)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

311 pozitivna ocena

Šabac, Mačvanski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 133818485