Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

PlayStation 3 Super Slim-hard 500GB

1.448 pregleda
14 želi ovaj predmet

PlayStation 3 Super Slim-hard 500GB

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 14.01.2017. u 22:31

Kupljen za: 16.010 RSD

Broj ponuda: 48 ponuda

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

NenadBg1

(19)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

23 pozitivnih ocena

Beograd-Palilula, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Na prodaju ispravna konzola PlayStation 3 Super Slim-hard 500GB,konzola je jako dobro ocuvana sa sitnim ogrebotinama sto se vidi i na slikama i nije cipovana. Kupljena pre godinu ipo dana i posto klinac je nepali uopste vise a u kuci samo smeta vreme je da nadje novog vlasnika. Kutiju smo negde izgubili,sve sto vidite na slikama je predmet aukcije. Konzola je sa svom pratecom opremom i poseduje dva wfi joysticka originalna...oba su ispravna,stim sto jedan ima dobru bateriju a drugi mora da bude na napajanju da bih se koristio,mislim da mu je baterija neispravna...Takodje na slici su i kablovi joysticka x 2 kom koji idu uz konzolu. Poseduje tri originalne igre,u njemu jos igrica skinutih i kupljenih kao sto su: need for speed,Gta 4,Gta5 i td...Sve sem joysticka jednog ostalo je u ispravnom stanju. DOBRO PROCITAJTE OPIS I AKO VAS JOS NESTO INTERESUJE,POSTAVLJAJTE PITANJA...STOJIM VAM NA RASPOLAGANJU.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Pouzećem, Lično
  • Slanje AKS, Lično preuzimanje

Kontakt limundo porukama,clanovima bez ocena,sa manje od deset pozitivnih i sa negativnim ocenama licno preuzimanje.Rok za javljanje nakon zavrsetka aukcije je 3 dana.

Prodavac

NenadBg1 (19)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

23 pozitivnih ocena

Beograd-Palilula, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 53314331