Nova cena za slanje predmeta putem "City Express na Limundu" opcije iznosi 286 din. za predmete težine do 20kg i uključuje obaveštenje o pošiljci putem Viber poruke. Iskoristite povoljne cene dostave, pogledajte sve predmete na kojima prodavci nude ovaj način slanja.

FULL PS2 - Jedinstven primerak u SRB - Za prave GEJMERE

639 pregleda
5 želi ovaj predmet

FULL PS2 - Jedinstven primerak u SRB - Za prave GEJMERE

Prodat!

Datum kupovine: 23.03.2020. u 19:04

Prodat po ceni: 12.499 RSD

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

SimaH

(142)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

285 pozitivnih ocena

Pirot, Pirotski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Na prodaju PS2 konzola, kupljena odavno nova i ja sam prvi i jedini vlasnik, extra očuvana MINT stanje. Već dugi niz godina samo hvata prašinu. Sve što ide uz konzolu je takođe kupovano novo, takođe sam na sve to prvi vlasnik! Ne znam kako se proverava, ali konzola nema sigurno više od 250 radnih sati!

U ovu cenu spada sledeće:

1. PS2 Slim SCPH-77004 (najpoznatiji i najbolji model od svih PS2 konzola, nemaju problema sa pregrevanjem itd. . . ), POTPUNO ISPRAVAN - Svi ulazi/izlazi i laser (koji je kao nov, jer se slabo koristio, nisu puštane igre preko njega)

2. 6 komada DUALSHOCK 2 džojstika (5 ispravna, 1 poluispravan, tačnije ne rade par dugmića, ne znam zašto, prosto sam siguran da se otkačila neka žička unutra, jer su sva 6 radila besprekorno), neki od džojstika su upareni, što je retkost !

3. Original adapter SONY 8.5V SCPH SCPH-70100

4. Original kablovi za adapter

5. Rezervne kapice i gumice za džojstike

6. Multitap za povezivanje više igrača (potpuno ispravan)

7. Original SONY daljinski SCPH-10420 (potpuno ispravan)

8. Original MODOVANA SONY 8MB kartica SCPH-10020 (preko nje možete da igrate narezane/piraterijske igre, igrate preko USB-a / LAN-a, testirate džojstike, puštate muziku i filmove sa titlovima, itd itd. . . )

9. Original SONY AV kabl (potpuno ispravan)

10. HAMA PRO scart / skart kabl obložen i ojačan žičanim jezgrom sa zlatnim konektorima, preko kojeg se dobija najbolja moguća slika za PS2 na TV-u (CRT, LCD, LED, OLED, QLED itd. . . )

11. LAN kabl i upustvo za povezivanje i puštanje igara preko kompjutera (PC) , laptopa. . .

12. Original igrica PRO EVOLUTION SOCCER 6 (PES6) Platinum - do 8 igrača

13. 2 rezane igre čisto radi probe modovane kartice: ATV Offroad Fury 4 i Time Splitters: Future Perfect - obe mogu do 4 igrača

OPCIONO uz doplatu od 30 eura:
-Apacer eksterni hard od 320GB sa kožnom futrolom i Y kablom, pun PS2 igara. Sve igre koje vidite na slici, mogu da se igraju u Split screen modu, za 4 igrača ! Prava kućna zabava za više igrača ! : )
Mogu ubaciti dodatne igre po želji, jer ima još prostora na hardu. Tu spada i PES 2020


*NAPOMENA:

Fotografije su autentične od predmeta koji se prodaje, sve su uslikane u makro modu, tako da se vide i sitni-mikro tragovi i prašina. Nisu sređivane, niti menjane u PHOTOSHOP-u (kao što ostali rade), tako da uvek dobijate bolje očuvani predmet, nego što je na slikama!


*-*-*-*-*-*-*-*-*-*POGLEDAJTE I MOJE OSTALE PONUDE*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Uslovi prodaje prodavca

***Ko ima manje od 30 pozitivnih ocena, ili ima jednu ili više negativnih, prvo ide uplata celog ili deo iznosa (zavisi od dogovora) na mom računu ili preko PostNeta, a zatim šaljem kurirskom službom koja Vama odgovara. Pouzećem šaljem ukoliko uvidim da je član siguran.

Za sva pitanja, tu sam, slobodno me kontaktirajte.***

Prodavac

SimaH (142)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

285 pozitivnih ocena

Pirot, Pirotski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 83778155