Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

PS4 i PS3 Move Motion Controller / ORIGINAL Oficijalni

298 pregleda
5 želi ovaj predmet

PS4 i PS3 Move Motion Controller / ORIGINAL Oficijalni

Cena: 3.590 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

NikolaKONZOLE

NikolaKONZOLE

(768)

98,28% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.352 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Serial :  030050202461  /  CECH:  ZCM1E




Odgovara kako na Playstation 4 tako i na Playstation 3 konzole.  Provereno i u potpunosti ispravno, svaki taster zategnut, MOVE precizan.



Da biste bili 100% sigurni u sve sto je napisano iznad, osim osnovnih slika samog stanja MOVE kontrolera , imate prilozene slike cak i dok je u radu.



OPIS :

Novi Sonyjev PlayStation motion kontroler naziva se Move. Liči na mikrofon sa svetlećom kuglom na vrhu a pomoću senzora za praćenje pokreta i kamere u PlayStation konzoli, prati pokrete tela. Poseban je po tome što koristi detektor pokreta korisnika, a sve kako bi vlasnici ove konzole mogli uživati u novom načinu upravljanju igrama. Igračima omogućava upravljanje zasnovano na vlastitim pokretima. Odlikuje se iznenadjujućom preciznošću i brzinom odziva. Ovakav način igranja korisnicima omogućuje najbolje "real-life" iskustvo igranja.

Playstation Move kontroler donosi na Playstation 3 i Playstation 4 konzole - igranje pokretom, odn. interakciju. U saradnji sa Playstation Eye kamerom, PS4 kamerom ili PS VR urađejem, Move kontroler prenosi svaki vaš pokret na TV ekran sa do sada nevidjenom preciznošću, i time donosi potpuno novu dimenziju High Definition igranju.

Uslovi prodaje prodavca

PRE KUPOVINE PROVERITE STANJE PREDMETA , posto se desava neretko da se predmet proda u radnji a sa limundo oglasa se skine na kraju radnog vremena.

*** Pouzecem mogu da saljem clanovima sa 10+ ocena ,bez negativnih ***

- Kada prispe posiljka,javite da li je sve u redu. Ukoliko to ipak ne ucinite u roku od 48h,smatracu da nema nikakvih problema .

Prodavac

NikolaKONZOLE
NikolaKONZOLE (768)

98,28% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.352 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 122426201