Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

inFamous Second Son - PS4 igra

451 pregled
0 želi ovaj predmet

inFamous Second Son - PS4 igra

Cena: 1.790 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

NikolaKONZOLE

NikolaKONZOLE

(768)

98,28% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.352 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Original igrica za Playstation 4 na ENGLESKOM jeziku.

Igra je testirana i pre samog postavljanja na oglas , u potpunosti je ispravna.

Da biste bili 100% sigurni u sve sto je napisano iznad, osim osnovnih slika samog stanja igre , imate prilozene slike cak i dok je CD u radu ( POSLEDNJE SLIKE U OGLASU ) .



Ima dosta odlicnih naslova u mojim aukcijama.




OPIS IGRICE :



INFAMOUS SECOND SON JE IGRA SA NEVEROVATNOM FACIJALNOM ANIMACIJOM KOJA VRŠI VELIKI PRITISAK NA NEODLUČNOST U SITUACIJAMA U KOJIMA SE MORA PRAVITI IZBOR.


Radnja igre smeštena je sedam godina nakon dešavanja u prethodniku, Infamous 2. Vlada je uz novog antagonistu, D. U. P (Department of Unified Protection) uspostavila kontrolu nad svim gradovima. Stroga kontrola i hapšenje bio terorista (Conduit) sprovodi se pomoću punktova za kontrolu stanovnika koji se nalaze na ulazima u gradove, režim koji uspostavlja balans i kontrolu nad osobama sa moćima, kojih se normalno stanovništvo plaši. Naravno, vlada svoju radnju opravdava uz izgovor da je sve to radi njihove zaštite. Vi ste u ulozi mladog buntovnika po imenu Delsin Rowe, koji uporno ne može da pobegne od nevolja što ga prate na svakom koraku. Nakon nesreće sa D. U. P. prevozom zarobljenika, nekoliko bio terorista nalazi slobodu u omanjem gradu u kom Delsin obitava, odakle i počinje velika avantura. Silom prilika Delsin upada usred okršaja vladinih snaga i bio terorista, koji su sabotiranjem prevoza načinili bekstvo. Na samom početku Delsin shvata da nije tipičan Conduit i da ima mogućnost „ upijanja“ moći drugih bio terorista i koristi se njima.

Uslovi prodaje prodavca

PRE KUPOVINE PROVERITE STANJE PREDMETA , posto se desava neretko da se predmet proda u radnji a sa limundo oglasa se skine na kraju radnog vremena.

*** Pouzecem mogu da saljem clanovima sa 10+ ocena ,bez negativnih ***

- Kada prispe posiljka,javite da li je sve u redu. Ukoliko to ipak ne ucinite u roku od 48h,smatracu da nema nikakvih problema .

Prodavac

NikolaKONZOLE
NikolaKONZOLE (768)

98,28% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.352 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 110185357