Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Uncharted 2 Among Thieves PLATINUM - PS3 igra

254 pregleda
2 želi ovaj predmet

Uncharted 2 Among Thieves PLATINUM - PS3 igra

Cena: 1.490 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

NikolaKONZOLE

NikolaKONZOLE

(768)

98,28% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.352 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Original igrica za Playstation 3 na ENGLESKOM jeziku.




CD je kao NOV,   bez ijedne tackice ili bilo kakvih riseva.    

Igra je testirana i pre samog postavljanja na oglas , u potpunosti je ispravna.

Da biste bili 100% sigurni u sve sto je napisano iznad, osim osnovnih slika samog stanja igre ,  imate prilozene slike cak i dok je CD u radu  ( POSLEDNJE SLIKE U OGLASU ) .    




Ima dosta odlicnih naslova u mojim oglasima.

 


OPIS IGRICE :  






Naughty Dog kao da ne može ne napraviti hit igru. Doneli su nam Uncharted 2: Among Thieves, nastavak odličnog Drakes Fortuna, i ponovno nam pokazali kako se rade akcijske avanture.

Naughty Dog je opet uspeo i napravio je igru koja je postavila lestvicu kvaliteta za još jedan nivo gore. Ako ste uživali u prethodnom nastavku u ovome će se taj užitak poduplati. Štaviše, igra je toliko zarazna da će vam biti problem ispustiti džojstik iz ruku. Uncharted 2: Among Thieves poseduje takvu atmosferu da će vas jednostavno povući u svet Nathana Drakea i neće vas pustit van dok ne dođete do samoga kraja.. Nejtan je ovog puta na tragu Marka Pola, čvrsto rešen da rasvetli misteriju nestanka njegovog konvoja brodova koji se 1292. godine iz Kine otisnuo putem rodne mu grude. Nakon 18 meseci putovanja, na odredište je stigao samo jedan od 14 brodova, a preživelo je svega 18 od 600 članova posade. Legenda tvrdi da je na odlasku sam Kublaj-Kan darovao Marka Cintamani kamenom, koji praktično predstavlja ključ za Shambhalu – mitsko kraljevstvo prepuno svakojakih bogatstava. Znajući to, Drejk ulazi u još jednu ludačku avanturu od koje bi svako s minimumom razuma pobegao glavom bez obzira.

Uslovi prodaje prodavca

PRE KUPOVINE PROVERITE STANJE PREDMETA , posto se desava neretko da se predmet proda u radnji a sa limundo oglasa se skine na kraju radnog vremena.

*** Pouzecem mogu da saljem clanovima sa 10+ ocena ,bez negativnih ***

- Kada prispe posiljka,javite da li je sve u redu. Ukoliko to ipak ne ucinite u roku od 48h,smatracu da nema nikakvih problema .

Prodavac

NikolaKONZOLE
NikolaKONZOLE (768)

98,28% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.352 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 121117729