Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Ultimate Action TRIPLE PACK- JC 2 + Sleeping Dogs - PS3

778 pregleda
2 želi ovaj predmet

Ultimate Action TRIPLE PACK- JC 2 + Sleeping Dogs - PS3

Cena: 3.090 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

NikolaKONZOLE

NikolaKONZOLE

(768)

98,28% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.352 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

3 igrice u na jednom CD-u !!! Mozda i jedini primerak u Srbiji !!

Original igrica za Playstation 3 na ENGLESKOM jeziku.

ISPRAVNA u potpunosti, koriscena samo u kucnim uslovima.

Testirana i pre samog postavljanja na oglas, u potpunosti je ispravna.

Ima dosta odlicnih naslova u mojim aukcijama.


OPIS IGRICE :


Tomb Raider 2013:

TOMB RAIDER (2013) PRIPADA ŽANRU AKCIJSKIH AVANTURA IZ TREĆEG LICA SA ELEMENTIMA RPG-A. PRVI NASTAVAK IZ NOVOG SERIJALA TOMB RAIDER, BEZ KORELACIJE SA PRETHODNIM STARIJIM NASTAVCIMA. Igra otkriva sam početak Lare Croft i njeno sazrevanje od uplašene devojke do snažne i čvrste osobe koja zna kako preživeti. Priča započinje na brodu Endurance kojeg usred Tihog oceana pogađa silovita oluja i prepolovljuje ga u dva dela. Lara, zajedno s ostalim putnicima, preživi zahvaljujući izolovanom tropskom ostrvu koje se nalazi u blizini nesretnog događaja. Kako bi preživela, Lara mora krenuti u potragu za hranom i ostalim putnicima na ostrvu u gde divlje životinje predstavljaju opasnost. No, ostrvo skriva veću opasnot od samih životinja, grupu zlonamernih plaćenika koji žele ubiti Laru i sve preživele putnike...




Sleeping Dogs:

Spavajući psi predstavljaju prerađeni i dopunjeni True Crime: Hong Kong, od kojeg je Activision odustao pred kraj razvojnog procesa, prodavši prava Square Enixu, koji je, ne želeći da pljucne još nekoliko miliona za licencno ime (za koje igrače zabole levo crevo), igru reimenovao, kompletirao i pustio u promet. Rezultat je naslov visokog kalibra. U najkraćim crtama - ovo rokanje se bazira na priči o infiltriranju specijalnih operacija u Honkoško podzemlje – Trijade. Sleeping Dogs je pobrala izuzetno pozitivne kritike od okorelih igrača i menstrim publike, što je potvrdila i prodaja u avgustu 2012, kada je ova igrica stigla do rafova. Ostalo je da je još vi pređete pa da nam saopštite vaše utiske.




Just Cause 2:

JUST CAUSE 2 SMEŠTEN JE NA AZIJSKOM POLUOSTRVU PANAU, TE NAS PONOVNO STAVLJA U ULOGU RICA RODRIGUEZA. SVESTRANI AGENT AGENCIJE OVAJ JE PUT ZADUŽEN ZA RUŠENJE NOVOG REŽIMA , ONOG KOJI NE ODGOVARA NAJVEĆOJ SVETSKOJ SILI. Naime, predsednikov razmetni sin, Pandak Baby Panay, eliminisao je svog oca i proglasio se vladarom Panaua, pokrenuvši tako svoju diktaturu kojom planira državu učiniti nezavisnom. Istovremeno, najcenjeniji agent Agencije nestaje na Panau , a kako se ta dva događaja čine povezanima, Rico je primoran otkriti sudbinu Toma Sheldona, koji je sasvim slučajno njegov prijatelj i mentor.

Uslovi prodaje prodavca

PRE KUPOVINE PROVERITE STANJE PREDMETA , posto se desava neretko da se predmet proda u radnji a sa limundo oglasa se skine na kraju radnog vremena.

*** Pouzecem mogu da saljem clanovima sa 10+ ocena ,bez negativnih ***

- Kada prispe posiljka,javite da li je sve u redu. Ukoliko to ipak ne ucinite u roku od 48h,smatracu da nema nikakvih problema .

Prodavac

NikolaKONZOLE
NikolaKONZOLE (768)

98,28% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.352 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 94298717