Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Tom Clancys Rainbow Six SIEGE GOLD Edition - PS4 igra

731 pregled
1 želi ovaj predmet

Tom Clancys Rainbow Six SIEGE GOLD Edition - PS4 igra

Cena: 1.890 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

NikolaKONZOLE

NikolaKONZOLE

(768)

98,28% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.352 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Original igrica za Playstation 4 na ENGLESKOM jeziku.

Igra je testirana i pre samog postavljanja na oglas , u potpunosti je ispravna.

Da biste bili 100% sigurni u sve sto je napisano iznad, osim osnovnih slika samog stanja igre , imate prilozene slike cak i dok je CD u radu ( POSLEDNJE SLIKE U OGLASU ) .



Ima dosta odlicnih naslova u mojim oglasima, pogledajte ih klikom na "kp izlog"




OPIS IGRICE :



Duboko planiranje, upad, ispad, one shoot kills, ogroooomne mape, isprobana priča čika Tome. Od sada sve na jednom mestu u multiplayer modu - Rainbow Six - Siege.



Planiranje, koncentracija i fokus, a jedna greška može značiti i ponavljanje kompletne misije čine ovu igricu posebno napetom. Na čekopointove, kao i u pravom životu, za-bo-ra-vi-te! Svaka runda traje po 5 minuta, sa sve planiranjem. Pobednik je onaj koji prvi pobedi u tri runde. Sa jedne strane se nalazi tim od 5 specijalaca koji pokušavaju da ne upadnu u zasedu, razmontiraju bombu ili spasu taoca, a sa druge strane nalazi se takođe petobroni tim koji nastoji da onemogući i spreči nameru protivničkog tima. Ova igra se razlikuje od sličnih igara po tome što se tim koji se „ brani“ mora zabarikadirati u objektu u kojem se nalazi, to je često ili kuća na nekoj periferiji, kafić malo dalje od grada, ambasada ili hotel, pa čak i avion. Rainbow Six značajnu pažnju posvećuje multiplayer izvođenju, i to izvode savršeno. Single player modovi su tu da bi vas odmorili od napornog multiplayer napucavanja, ali daleko od toga da vam ne mogu pružiti zabavu. Siege je igra kakvu su Rainbow Six fanovi definitivno zaslužili, a trend multiplayer igara nastavlja da osvaja i najokorelije singleplayer igrače… sa ovim naslovom.


Rainbow Six Siege (Year 2 - Gold Edition) sadrži:


- Osnovnu Igru
- Year 2 Pass koji sadrži:

- 8 novih operatora (7-dnevni rani pristup 8 novih operatera iz 4 protivterorističke jedinice)
- Bonus predmeti (8 kaciga za glavu, 8 uniformi, ekskluzivni šarm za oružje, dodatni sadržaj uz svaku novu sezonu)
- 2. godina Vip Perksa (10% popusta u prodavnicama, 5% unapređenja napredovanja, dodatni dnevni izazovi, 600 R6 kredita)

Uslovi prodaje prodavca

PRE KUPOVINE PROVERITE STANJE PREDMETA , posto se desava neretko da se predmet proda u radnji a sa limundo oglasa se skine na kraju radnog vremena.

*** Pouzecem mogu da saljem clanovima sa 10+ ocena ,bez negativnih ***

- Kada prispe posiljka,javite da li je sve u redu. Ukoliko to ipak ne ucinite u roku od 48h,smatracu da nema nikakvih problema .

Prodavac

NikolaKONZOLE
NikolaKONZOLE (768)

98,28% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.352 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 109835925