Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

The Heavy Rain & Beyond Two Souls COLLECTION - PS4 BR.2

203 pregleda
0 želi ovaj predmet

The Heavy Rain & Beyond Two Souls COLLECTION - PS4 BR.2

Cena: 1.990 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

NikolaKONZOLE

NikolaKONZOLE

(768)

98,28% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.352 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Original igrica za Playstation 4 na ENGLESKOM jeziku.  

CD je kao NOV,   bez ijedne tackice ili bilo kakvih riseva.  

Igra je testirana i pre samog postavljanja na oglas , u potpunosti je ispravna.

Da biste bili 100% sigurni u sve sto je napisano iznad, osim osnovnih slika samog stanja igre ,  imate prilozene slike cak i dok je CD u radu  ( POSLEDNJE SLIKE U OGLASU ) .    




Ima dosta odlicnih naslova u mojim oglasima, pogledajte ih klikom na "kp izlog"

 


OPIS IGRICE :  


 

DVE IZVANREDNE SONY EKSKLUZIVE, VIZUELNO UNAPREĐENE I NAŠMINKANE ZA PS4, SPOJENE U JEDNO IZDANJE SIGURNO ĆE OBRADOVATI KAKO STARE, TAKO I NOVE FANOVE KOJI SE DO SADA NISU SUSRELI SA OVIM SJAJNIM NASLOVIMA.

Heavy Rain i Beyond: Two souls su izvanredni naslovi koji pružaju igraču moć izbora. Razvijanje priče i njen kraj u potpunosti zavisi od vaših odluka i dela.  Heavy Rain:  Kada bi vas neko pitao da mu opišete radnju ove igre a da mu ne pokvarite užitak, najlakše bi je mogli opisati kao kriminalistička priču u kojoj tražite ubicu, i to sa nekoliko likova. Kako se bližite završetku priče tako će se ti likovi susresti, ili možda neće, što zavisi o vašim odlukama tokom igre. Kada bi na ovu igru gledali kao na interaktivni film, ono što bi tamo bila scena, ovdje je to poglavlje. Igra sadrži preko 50 poglavlja koja se isprepliću s likovima tokom cele radnje. Više od ovoga zaista nije potrebno da znate o radnji, jer bi vam se tako uništio užitak igranja. Za sve ljubitelje kriminalističkih priča ova igra je pun pogodak!  




Beyond Two Souls:  BTS prati žživot samo naizgled normalne devojke Džodi Holms (tumači je sjajna Elen Pejdž, poznata po roli u filmu „ Džuno” ). Njeno srećno detinjstvo prekida misteriozni entitet – Ajden, koji joj daje neobične mogućnosti, izmeð u ostalog, telekinezu, sposobnost da „ vidi” i prolazi kroz zidove, rekonstruišŠe proŠšlost… Prestravljeni na smrt otkrićem, Džodini posvojitelji kontaktiraju sa doktorom Nejtanom Doukinsom, koji radi u isturenom departmentu agencije CIA zadužženom za paranormalno.

Uslovi prodaje prodavca

PRE KUPOVINE PROVERITE STANJE PREDMETA , posto se desava neretko da se predmet proda u radnji a sa limundo oglasa se skine na kraju radnog vremena.

*** Pouzecem mogu da saljem clanovima sa 10+ ocena ,bez negativnih ***

- Kada prispe posiljka,javite da li je sve u redu. Ukoliko to ipak ne ucinite u roku od 48h,smatracu da nema nikakvih problema .

Prodavac

NikolaKONZOLE
NikolaKONZOLE (768)

98,28% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.352 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 120615037