Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

The Eye of Judgment - PS3 igra

870 pregleda
3 želi ovaj predmet

The Eye of Judgment - PS3 igra

Cena: 1.850 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

NikolaKONZOLE

NikolaKONZOLE

(768)

98,28% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.352 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Original igrica za Playstation 3 na ENGLESKOM jeziku.

ISPRAVNA u potpunosti, koriscena samo u kucnim uslovima.

Testirana i pre samog postavljanja na oglas, u potpunosti je ispravna.

Ima dosta odlicnih naslova u mojim aukcijama.

OPIS IGRICE :


Сони Цомпутер Ентертаинмент уводи нови концепт у трговању картама са ЕИЕ ОФ ЈУДГМЕНТ ™ развијеним искључиво за систем рачунарске забаве ПЛАИСТАТИОН®3. Користећи Хасбро® и стручност у вези са трговачким картицама подружнице Визардс оф Цоаст, неизмерну снагу система ПС3® и ПЛАИСТАТИОН®Еие, Сони-јеву револуционарну УСБ камеру следеће генерације за ПС3, ЕИЕ ОФ ЈУДГМЕНТ пружа визуелно запањујуће искуство које додаје трећа димензија жанра игре са картама.

Развили су их Сони Цомпутер Ентертаинмент Ворлдвиде Студиос, ЈАПАН Студио, ЕИЕ ОФ ЈУДГМЕНТ представља нови стил играња где се сакупљајуће картице за трговање, уграђене у Цибер Цоде, оживљавају у 3Д игри помоћу иновативног ПЛАИСТАТИОН Еие-а. Играчи се такмиче одабиром карте и стављањем кодиране карте испред ПЛАИСТАТИОН Еие да би њихова створења оживела и борила се на екрану. Играчи наизменично постављају карте док се журе за контролом; победник је први играч који је освојио пет од девет квадрата борбене простирке „9 поља“. Задатак играча је освојити плочу постављањем својих карата вештије од противника.

Играчи имају четири начина да играју ЕИЕ ОФ ПРЕСУДЕ, појединачног играча против свог ПС3, против противника у режиму за два играча, против противника на мрежи или пуштајући ПС3 да одигра коло са картама које играч поседује. ОКО ПРЕСУДЕ долази са почетном палубом од 30 знакова и чаролија које је произвео Хасбро. Унапред израђене палубе и додатни пакети, који се продају одвојено у продавницама, могу се купити за стратешку изградњу савршеног шпила помоћу 110 јединствених доступних карата.

КЉУЧНЕ КАРАКТЕРИСТИКЕ

Револуционарни нови начин коришћења система ПС3, заснован на традиционалним играма са картама и новом технологијом нове генерације дао нову димензију у 3Д-у.
Развијен у сарадњи са Хасбром и његовом подружницом Визардс оф тхе Цоаст која производи МАГИЦ: ТХЕ ГАТХЕРИНГ.
Четири начина игре - играч наспрам ПС3, играч наспрам играча ван мреже, играч наспрам играча на мрежи, ПС3 наспрам ПС3 користећи сопствени шпил играча.
3Д анимирани ликови и возила високе резолуције оживљавају беспријекорно у погледу ваше плоче стола на камери.
ОКО ПРЕСУДЕ биће у пакету са ПЛАИСТАТИОН Еие, подлогом од 9 поља, постољем, почетним шпилом од 30 карата и додатним паковањем од 8 карата. Више од 100 различитих ликова и чаролија биће понуђено путем додатних боостер пакета и унапред направљених палуба, доступних у великим трговинским ланцима.
ОКО ПРЕСУДЕ друштвено је занимљив наслов који ће се свидети играчима свих старосних група и способности.

Uslovi prodaje prodavca

PRE KUPOVINE PROVERITE STANJE PREDMETA , posto se desava neretko da se predmet proda u radnji a sa limundo oglasa se skine na kraju radnog vremena.

*** Pouzecem mogu da saljem clanovima sa 10+ ocena ,bez negativnih ***

- Kada prispe posiljka,javite da li je sve u redu. Ukoliko to ipak ne ucinite u roku od 48h,smatracu da nema nikakvih problema .

Prodavac

NikolaKONZOLE
NikolaKONZOLE (768)

98,28% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.352 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 94437733