Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

TD Overdrive the Brotherhood of Speed - PS2 igra

950 pregleda
2 želi ovaj predmet

TD Overdrive the Brotherhood of Speed - PS2 igra

Cena: 1.950 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

NikolaKONZOLE

NikolaKONZOLE

(768)

98,28% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.352 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Original igrica za Playstation 2 na ENGLESKOM jeziku.

ISPRAVNA u potpunosti, koriscena samo u kucnim uslovima. CD SE POKRECE BEZ IKAKVIH POTESKOCA. Gameplay same igre, kao i svaki MOVE i INTRO se ucitavaju glatko i bez seckanja.

Testirana i pre samog postavljanja na oglas.



VAZNO : Napravio sam izuzetak kada su original igre za PS2 u pitanju, s obzirom na njihovu starost 15+ godina . Kako bi se kupci uverili u iznad opisano, osim slikanja same kutije i CD-a, pri testiranju sam uradio i fotografije od igre u samom GAMEPLAY-u i glavnom meniju. ( slike na uvid ) .


Ima dosta odlicnih naslova u mojim aukcijama.


OPIS IGRICE :


ТД Овердриве: Тхе Бротхерхоод оф Спеед (Тест Дриве у Северној Америци) је тркачка видео игра коју је развио Питбулл Синдицате, а објавио Инфограмес за ПлаиСтатион 2, Ксбок и Мицрософт Виндовс.

Гамеплаи

Као и његове претходне инкарнације, Тест Дриве се фокусирао на илегалне уличне трке, избегавање саобраћаја и избегавање полиције. Такође је садржао локације из стварног живота за своје нумере: Сан Францисцо, Токио, Лондон и Монте Царло. Верзија Понга која се у потпуности може репродуковати такође је укључена у учитавајуће екране.

Међутим, ово је први улазак у франшизу који поред аркадног има и причу. Играчи су преузели контролу над ликом познатим као Деннис Блацк, улични тркач из Сан Францисца. Црне трке у ексклузивном уличном тркачком клубу у име колеге тркача по имену Доналд Цларк, који је повређен током трке. Како Блекове победе почињу да износе, слуша гласине других возача да га Цларк једноставно користи да победи једног од најнемилосрднијих тркача у клубу и освоји његов цењени Додге Випер. Након што је Блацк победио против поменутог возача, гласине су се показале тачним док је Цларк излагао своје праве боје. Тада Блацк изазива Цларка за све што је Блацк стекао током своје каријере, укључујући Випер. На крају, Црни побеђује и Цларк предаје Випера. Међутим,

Пријем

Тест Дриве је добио „мешовите или просечне оцене“ на свим платформама, према веб локацији за прикупљање рецензија Метацритиц.

Uslovi prodaje prodavca

PRE KUPOVINE PROVERITE STANJE PREDMETA , posto se desava neretko da se predmet proda u radnji a sa limundo oglasa se skine na kraju radnog vremena.

*** Pouzecem mogu da saljem clanovima sa 10+ ocena ,bez negativnih ***

- Kada prispe posiljka,javite da li je sve u redu. Ukoliko to ipak ne ucinite u roku od 48h,smatracu da nema nikakvih problema .

Prodavac

NikolaKONZOLE
NikolaKONZOLE (768)

98,28% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.352 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 98431869