Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Sebastien Loeb Rally EVO DAY ONE Edition - PS4 igra

501 pregled
3 želi ovaj predmet

Sebastien Loeb Rally EVO DAY ONE Edition - PS4 igra

Cena: 3.290 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

NikolaKONZOLE

NikolaKONZOLE

(768)

98,28% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.352 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Original igrica za Playstation 4 na ENGLESKOM jeziku.

CD je kao NOV, bez ijedne tackice ili bilo kakvih riseva.

Igra je testirana i pre samog postavljanja na oglas , u potpunosti je ispravna.

Da biste bili 100% sigurni u sve sto je napisano iznad, osim osnovnih slika samog stanja igre , imate prilozene slike cak i dok je CD u radu ( POSLEDNJE SLIKE U OGLASU ) .



Ima dosta odlicnih naslova u mojim aukcijama.




OPIS IGRICE :


Na početku igre smešteni su u garažu gde kreirate svoj tim. Birate ime, prezime, zemlju (ima i Srbija), tablice, trkački broj, pa sve do šara na odelu i kacigi! Nakon toga se selite na test stazu koja je svojevrstan tutorijal. Postoje tri podloge na kojima ćete se voziti - asfalt, šljunak i zemlja. Jedna od prvih stvari koje ćete primetiti su vidljiva oštećenja na vozilu koja se pojavljuju kad god zakačite ili udarite nešto na stazi. Oštećenja idu do tog nivoa da vam otpadaju vrata i branici, kao i gume, što će primetno uticati na vašu brzinu tokom dalje vožnje, kao i na kontrolu. Izbor trka u kojima možete da učestvujete: od kratkih trka i celih sezona, karijere i puta do titule šampiona, do posebne sekcije zvane Sebastian Loeb Experience. Prva dva su jasna i standardna. Sve WRC staze su ubačene i verno prenesene u igru, sto je ukupno oko 300km puta. Pored njih ubačena je i specijalna Pikes Peak staza, na kojoj je Loeb naravno trijumfovao. Izbor vozila je na početku osrednji, ali možete ga povećati kroz igranje i DLCove. Takođe ćete imati opciju i iznajmljivanja vozila, ako biste hteli da probate neku trku za koju nemate kola potrebna da učestvujete. Na taj način su kreatori dozvolili igračima da sa manje muke imaju pristup nekim zadacima i stazama za koje bi im inače trebali sati i sati igranja karijere.



DAY ONE EDITION SADRZI :

Сузуки Есцудо ПП и Пеугеот 405 Т16 ПП
Легендарна стаза Пикес Пеак '88: Чувени изазов за успон од брда до тачке од Колорада, најтежи тест издржљивости и брзине узбрдо за прославу најбржег на свету
*Пакет Едитион 1 Едитион ће садржати уметак са токеном за откључавање садржаја.

Uslovi prodaje prodavca

PRE KUPOVINE PROVERITE STANJE PREDMETA , posto se desava neretko da se predmet proda u radnji a sa limundo oglasa se skine na kraju radnog vremena.

*** Pouzecem mogu da saljem clanovima sa 10+ ocena ,bez negativnih ***

- Kada prispe posiljka,javite da li je sve u redu. Ukoliko to ipak ne ucinite u roku od 48h,smatracu da nema nikakvih problema .

Prodavac

NikolaKONZOLE
NikolaKONZOLE (768)

98,28% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.352 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 106147529