Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Rainbow Six Vegas 2 + Ghost Recon 2 Advanced Warf - PS3

197 pregleda
1 želi ovaj predmet

Rainbow Six Vegas 2 + Ghost Recon 2 Advanced Warf - PS3

Cena: 3.090 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

NikolaKONZOLE

NikolaKONZOLE

(768)

98,28% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.352 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Original igrica za Playstation 3 na ENGLESKOM jeziku.




CD je kao NOV,   bez ijedne tackice ili bilo kakvih riseva.    

Igra je testirana i pre samog postavljanja na oglas , u potpunosti je ispravna.

Da biste bili 100% sigurni u sve sto je napisano iznad, osim osnovnih slika samog stanja igre ,  imate prilozene slike cak i dok je CD u radu  ( POSLEDNJE SLIKE U OGLASU ) .    




Ima dosta odlicnih naslova u mojim oglasima.
 


OPIS IGRICE :  









Rainbow Six Vegas 2 :

Ne računajući ekspanzije ovo je deveti nastavak Rainbow Six franšize i drugi koji u svojem imenu nosi ime grada kocke i zabave.

Sistem borbe je služio originalnu igru veoma dobro, a zadržan je i ovde uz neke male, ali primetne promene. AI vašeg tima je na prilično višem nivou. Vaši momci Jung i Michael sada su dovoljno pametni da shvate da hvatanje prečice kroz sobu punu ne tako prijateljski nastrojenih likova nije pametna ideja za stizanje od tačke A do tačke B – veliki problem koji je pratio prvi deo. Što je još impresivnije, kretaće se od zaklona do zaklona, čuvajući jedan drugom leđa, što umanjuje šansu da se nađu nasred sobe i sisaju neprijateljske metke. Ovo je možda najinteligentnije ponašanje AI vođenog tima koje se pojavilo u igrama, ali je ovaj algoritam nekako protraćen nedostatkom ličnosti vaših momaka, što ipak predstavlja dobru osnovu za budućnost serijala.Kada dođe do napucavanja u klaustrofobičnom zatvorenom prostoru, ova igra po kvalitetu možda i prevazilazi CoD4, zahvaljujući odličnom cover sistemu. Kada Bishop (novi vođa tima koji menja Michael-a) pribije leđa najbližem komadu zaklona, kamera se prebacuje u perspektivu trećeg lica, stvarajući odličan pregled okruženja ispred vas sa brojnim korisnim opcijama na raspolaganju. Iz zaklona možete izdavati komande vašem dvočlanom timu.








Ghost Recon 2 Advanced Warfighter :




Ako bi se ovaj nastavak upoređivao sa prošlim, malo bi detalja došlo do izražaja.

Prva i najvažnija ( bez koje sama igra ne bi mogla da funkcioniše) je radnja. Fabula je smeštena svega par sati posle okončanja iste iz prvog dela. Ghost tim uspešno neutralisao pretnje u Meksiku i sprečio vojni udar, time i sprečio eskalaciju sukoba globalnih razmera. Međutim, nije sve tako ružičasto. Na putu kući, ka svojoj voljenoj ženi i porodici, saznajete da pobunjenici planiraju da napadnu Ameriku. Da stvar bude još ozbiljnija, pobunjenici poseduju nuklearno naoružanje. Tu igrač stupa na scenu, preuzimajući kontrolu nad kapetanom Mitchellom i četveročlanim Ghost timom.

Uslovi prodaje prodavca

PRE KUPOVINE PROVERITE STANJE PREDMETA , posto se desava neretko da se predmet proda u radnji a sa limundo oglasa se skine na kraju radnog vremena.

*** Pouzecem mogu da saljem clanovima sa 10+ ocena ,bez negativnih ***

- Kada prispe posiljka,javite da li je sve u redu. Ukoliko to ipak ne ucinite u roku od 48h,smatracu da nema nikakvih problema .

Prodavac

NikolaKONZOLE
NikolaKONZOLE (768)

98,28% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.352 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 120581833