Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Prey - PS4 igra ( BR.2 )

592 pregleda
2 želi ovaj predmet

Prey - PS4 igra ( BR.2 )

Cena: 1.390 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

NikolaKONZOLE

NikolaKONZOLE

(768)

98,28% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.352 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Original igrica za Playstation 4 na ENGLESKOM jeziku.

CD je kao NOV, bez ijedne tackice ili bilo kakvih riseva.

Igra je testirana i pre samog postavljanja na oglas , u potpunosti je ispravna.

Da biste bili 100% sigurni u sve sto je napisano iznad, osim osnovnih slika samog stanja igre , imate prilozene slike cak i dok je CD u radu ( POSLEDNJE SLIKE U OGLASU ) .



Ima dosta odlicnih naslova u mojim aukcijama.




OPIS IGRICE :


U novoj Prey igri, se budite 2032-e godine na svemirskoj stanici Talos I, koja kruži oko Meseca.

Vi ste glavni subjekat u eksperimentu koji je trebao promeniti čovečanstvo zauvek. Ali stvari su pošle uzašno loše. Neprijateljski vanzemaljci su zaposeli svemirsku stanicu i sada vas love. Dok kopate po tajnama stanice i svojoj prošlosti, morate preživeti koristeći alate koji su oko vas - vaš um, oružje i neverovatne sposobnosti. Sudbina stanice i svih na njoj je u vašim rukama.

Ništa nije onako kako izgleda. Kao Morgan Yu pronađite tragove i otkrijte istinu o vašoj prošlosti. Kakva je vaša uloga u planovima TranStar-a i kakva je to misteriozna pretnja koja besni po stanici?

Talos i svemirska stanica predstavlja najviše dostignuće privatnog svemirskog istraživanja. Istražite raskošnu letelicu dizajniranu da pokaže sav luksuz 1960-tih i njene mnoge hodnike koji kriju bezbrojne tajne. Vanzemaljci su tu i pokušavaju uništiti svoj plen a vi, kao posledjni preživeli, morate ih sprečiti u tome.

Preuzmite vanzemaljske sposobnosti i razvijte jedinstvenu kombinaciju kombinaciju veština koje dodatno možete unaprediti. Napravite korisne item-e pomoću nacrta uz pomoć raznoraznih sprava i alata koji se nalaze pa svemirskoj stanici da bi lakše prebrodili sve opasnosti koje vrebaju iza svakog ćoška.

Uslovi prodaje prodavca

PRE KUPOVINE PROVERITE STANJE PREDMETA , posto se desava neretko da se predmet proda u radnji a sa limundo oglasa se skine na kraju radnog vremena.

*** Pouzecem mogu da saljem clanovima sa 10+ ocena ,bez negativnih ***

- Kada prispe posiljka,javite da li je sve u redu. Ukoliko to ipak ne ucinite u roku od 48h,smatracu da nema nikakvih problema .

Prodavac

NikolaKONZOLE
NikolaKONZOLE (768)

98,28% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.352 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 105425029