Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Pain - PS3 igra

477 pregleda
2 želi ovaj predmet

Pain - PS3 igra

Cena: 3.490 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

NikolaKONZOLE

NikolaKONZOLE

(768)

98,28% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.352 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Original igrica za Playstation 3 na ENGLESKOM jeziku.

Igra je testirana i pre samog postavljanja na oglas , u potpunosti je ispravna.

Da biste bili 100% sigurni u sve sto je napisano iznad, osim osnovnih slika samog stanja igre , imate prilozene slike cak i dok je CD u radu ( POSLEDNJE SLIKE U OGLASU ) .


Ima dosta odlicnih naslova u mojim oglasima, pogledajte ih klikom na "kp izlog"



OPIS IGRICE :


БД верзија овог најпродаванијег ПлаиСтатион Нетворк наслова ће укључивати и игру и мноштво пакета проширења који су раније били доступни само на мрежи у ПлаиСтатион Сторе-у, пакет који вам даје петнаест ликова, два додатна окружења и три нова режима игре. Ако волите да досадним ликовима ДАЈТЕ праве десерте бацајући их из огромног катапулта у зидове, прозоре, резервоаре са гасом, гомиле гума и повременог кловна?', можда сте већ чули за невероватно заразну ПАИН за ПЛАИСТАТИОН 3 ( ПС3) и знате колико је то забавно.
Шта је све то око? Основна премиса је једноставна: изазвати што више хаоса за што је могуће краће време лансирањем низа људског топовског меса из џиновске праћке. Што је слетање болније, резултат је већи. Наравно, то није све – постоје разне варијације за играње – као што је „Забава са експлозивом“, где морате да детонирате што је могуће више експлозивних мета, „Тврђава“, где бацате све што је при руци да бисте куцали низ противнички замак и „пикадо“, где ћете своје ликове усмерити главом у џиновску лепљиву таблу за пикадо. Ту је и онлајн мултиплаиер – где можете да се такмичите против других широм ПлаиСтатион Нетворк-а.
Наравно, БОЛ не би био БОЛ без низа чудака, губитника, изопачених генија и повремених познатих личности које ће стајати у реду да уђу у катапулт. Изаберите из низа неприлагођених, укључујући медицинску сестру у латекс рукавицама, Гингер, једноногог пирата Сцурв Догг-а или његовог непријатеља нинџа Хунга Лоа, љутог панкера Најџела, сумоа који се имитира Елвисом, Ао Но Кутсу, невиног изгледа, али злу ученицу Иеони – или ватрену Мексички рвач Ел Цхилие Гранде. Многи од ликова су тренутно доступни само као пакети за проширење; међутим, са ПАИН-ом на БД-у, имаћете их све од почетка.

Uslovi prodaje prodavca

PRE KUPOVINE PROVERITE STANJE PREDMETA , posto se desava neretko da se predmet proda u radnji a sa limundo oglasa se skine na kraju radnog vremena.

*** Pouzecem mogu da saljem clanovima sa 10+ ocena ,bez negativnih ***

- Kada prispe posiljka,javite da li je sve u redu. Ukoliko to ipak ne ucinite u roku od 48h,smatracu da nema nikakvih problema .

Prodavac

NikolaKONZOLE
NikolaKONZOLE (768)

98,28% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.352 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 112816969