Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Need for Speed Most Wanted XBOX Classic

284 pregleda
1 želi ovaj predmet

Need for Speed Most Wanted XBOX Classic

Cena: 1.100 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

petar.pop

(776)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.057 pozitivnih ocena

Niš-Palilula, Nišavski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Need for Speed Most Wanted XBOX Classic


Omot igre je odštampan


SA SVOJIM OPEN WORLD GEJMPLEJEM I NAPETIM TRKAMA, BILBORDIMA KOJI SE MOGU RAZBITI, KOOPERATIVNIM ONLINE GEJMPLEJEM, NEED FOR SPEED MOST WANTED NEODOLJIVO PODSECA NA PRETHODNU IGRU CRITERION STUDIA, BURNOUT PARADISE, DOK JE SA DRUGE STRANE KONCEPT POLICIJSKE POTERE DOSTA SLICAN ONOM U NEED FOR SPEED HOT PURSUIT NASLOVU.
Kombinovanjem ovih elemenata, Criterion je podario Most Wanted nastavku potpuno novi identitet. Ukoliko želite da postanete kralj ulicnih trka ovo je prava igrica za Vas. Ilegalne gradske trke, nevidene tuning opcije i rad policajaca cine ovu igru jako interesantnim. Igrica nudi znacajnu cifru razlicitih kola od starih prepravljenih mašina do današnjih super kola. Prva velika izmena u odnosu na NFS naslove je potpuni open world, tako da su ogranicenja u kretanju skoro ne postoje. Druga stvar je što je igrica u potpunosti okrenuta multiplayer. Istina postoji singleplayer mod, ali je igranje u multiplayeru daleko zanimljivije. Single je prilicno jednostavan, kalisicno pobedivanje u trkama, osvajanje poena i rangiranje na Most Wanted listi. Još jedna izmena, koja se pojedinim igracima možda nece svideti, jeste i to što su, od samog pocetka igre, svi automobili dostpuni, samo ih je potrebno pronaci i preuzeti. Što se tice fizike igre i ona je poboljšana, i dalje dosta daleko od veoma realisticnih simulacija vožnje, ali kako je NFS od uvek bio trkacka igra a ne simulacija, ovo ne predstavlja nikakav problem, i cak doprinosi zanimljivosti same igre.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Pažljivo pročitajte tekst aukcije, pažljivo pogledajte slike predmeta, ukoliko Vam se čini da je opis nepotpun pitajte, sačekajte odgovor i tek kada ste sigurni da želite da kupite predmet dajte ponudu.

Kupcima sa dosta pozitivnih ocena šaljem i pouzećem.

Svaki paket je adekvatno upakovan i zaštićen, a za eventualna oštećenja od strane kurirskih službi ne snosim odgovornost!

Za kupce iz Niša preuzimanje na mojoj adresi na Trošarini.

MOLIM neozbiljne kupce da ne licitiraju iz razonode!
Hvala

Prodavac

petar.pop (776)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.057 pozitivnih ocena

Niš-Palilula, Nišavski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 119132417