Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

MAG - PS3 ( br.4 )

569 pregleda
1 želi ovaj predmet

MAG - PS3 ( br.4 )

Cena: 450 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

NikolaKONZOLE

NikolaKONZOLE

(768)

98,28% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.352 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Original igrica za Playstation 3 nije na ENGLESKOM jeziku.

Igra je testirana i pre samog postavljanja na oglas , u potpunosti je ispravna.

Da biste bili 100% sigurni u sve sto je napisano iznad, osim osnovnih slika samog stanja igre , imate prilozene slike cak i dok je CD u radu ( POSLEDNJE SLIKE U OGLASU ) .



Ima dosta odlicnih naslova u mojim aukcijama.




OPIS IGRICE :

МАГ се одликује чињеницом да нуди мрежне утакмице за до 256 играча истовремено, али ово је само почетак открића ове буквално сјајне акционе игре.


Сваки почетник прво почиње стварањем свог алтер ега, заобилазећи одабир одговарајуће класе, јер тако нешто у свету МАГ-ане постоји. Програмер је одлучио да, пошто играч има своје јединствене ципеле, то је већ довољан елитизам за њега. Овде се стиче признање на бојном пољу. Као што је речено на почетку, кампањи се може придружити највише преко четвртине корисника. Игра се више нагиње ка тактичком стрелцу, јер постоје три стране у сукобу. Пре него што започну, војници су подељени у водове са 32 човека (са својим вођом вода), а они у одреде од 7 људи под командом вођа одреда. У официрском одреду још увек има места, јединог за тзв Главни службеник, који једини може позвати на специјалне оброке, укључујући артиљеријска ватра на непријатељске положаје.

Стварање хијерархије током меча није препрека за самце који могу да играју усамљене вукове, међутим, сарадња је постигнута много више. Као резултат тога, познато је: приступ бољим пушкама, тешким оклопним возилима и на крају већа могућност да постанете вођа тима. Одабир арсенала зависи од стране на којој се застава бори. Исто се односи и на механизоване јединице међу којима има доста транспортера, хеликоптера, али и стационарних одељења.

Массиве Ацтион Гамедогађа се око две деценије од данас, што је програмеру омогућило да реализује своје широке хоризонте маште. Футуристичке битке воде се на огромним мапама, које морају садржати тако велике масе играча. С друге стране, систем поновног рађања или приступ брзом превозу у центру борбе не дозвољава адреналину да оде из крви.

Uslovi prodaje prodavca

PRE KUPOVINE PROVERITE STANJE PREDMETA , posto se desava neretko da se predmet proda u radnji a sa limundo oglasa se skine na kraju radnog vremena.

*** Pouzecem mogu da saljem clanovima sa 10+ ocena ,bez negativnih ***

- Kada prispe posiljka,javite da li je sve u redu. Ukoliko to ipak ne ucinite u roku od 48h,smatracu da nema nikakvih problema .

Prodavac

NikolaKONZOLE
NikolaKONZOLE (768)

98,28% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.352 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 111729173