Nova cena za slanje predmeta putem "City Express na Limundu" opcije iznosi 286 din. za predmete težine do 20kg i uključuje obaveštenje o pošiljci putem Viber poruke. Iskoristite povoljne cene dostave, pogledajte sve predmete na kojima prodavci nude ovaj način slanja.

LEGO City Undercover XBOX One

562 pregleda
3 želi ovaj predmet

LEGO City Undercover XBOX One

Cena: 2.100 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

petar.pop

(776)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.057 pozitivnih ocena

Niš-Palilula, Nišavski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

LEGO City Undercover XBOX One

Odlično očuvana originalna igra sa knjižicom

Svaka igra je instalirana i detaljno testirana

Igra je na engleskom jeziku


PRAVO IZNENAĐENJE I OSVEŽENJE ZA SVE LJUBITELJE LEGO IGARA - MCCAIN SE VRATIO U LEGO CITY U (NAPOKON) MULTIPLATFORMSKOM NASLOVU.
Rex Fury je ponovo na slobodi, a kako to biva kad je Fury na slobodni - kreno je nezapamćen talas zločina, pa je u pomoć pozvan Čejsi Mekejn da reši stvar u Lego City-ju. Furi, sa svojim minionima arči po ulicama, pa je zakino i gradonačelnike za gume sa limuzine, a Čejsija u procesu privođenja ometa prepotentni šef policije Merion Danbi, isti zlikovac koji je preoteo slavu za prvo Rexovo hapšenje. Naravno, tu je i Natalija, u koju je naš glavni junak smrtno zaljubljen i koja je opet na meti ozloglašenog Furija. Lego City - Undercover predstavlja nastavak kultne igre Lego City Undercover - The Chase Begins, ekskluzive za Nintendo 3DS. Najveća prednost, pored ispeglane grafike je i mogućnost kooprativnog igranja u dvoje. Što se tiče gameplay-a, igra predstavlja pravi GTA iz LEGO sveta. U pitanju je sandbox igra koja se odvija na orgomnog prostoru, po kojem se krećete pešice ili vozeći neki od 100 različitih tipova vozila. Možete da se peglate sa protivnicima pesnicama, a možete i da iskoristite neki od milion gedžeta koji su vam pri ruci. Misije su otkačene i toliko smešne da sa nestrpljenjem čekate onu sledeću. Šta reći o poteri za klovnovima pljačkašima banke ili debelim lopovima koji su se uspentrali na zgradu i hoće da ispuste dušu dok im vi dišete za vratom. Chase je okružen gomilom simpatičnih likova, od kojih se najviše ističu pripravnik Frank Honey (smotan je i ne preterano bistar) i Ellie Philips – dama zadužena za gedžete, koja zbog „pokvarenog” akcenta zvuči kao da je došla iz Luizijane. Čak su i manje važni likovi obrađeni detaljno i nasmejavaće vas do suza svojim doskočicama, otkačenim zaključcima i postupcima. LEGO igre su i inače poznate po kvalitetnom humoru, ali su Undercoverom autori prevazišli sva prethodna ostvarenja.

Zamene ne radim

Radi na XBOX One
XB1 igra

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Pažljivo pročitajte tekst aukcije, pažljivo pogledajte slike predmeta, ukoliko Vam se čini da je opis nepotpun pitajte, sačekajte odgovor i tek kada ste sigurni da želite da kupite predmet dajte ponudu.

Kupcima sa dosta pozitivnih ocena šaljem i pouzećem.

Svaki paket je adekvatno upakovan i zaštićen, a za eventualna oštećenja od strane kurirskih službi ne snosim odgovornost!

Za kupce iz Niša preuzimanje na mojoj adresi na Trošarini.

MOLIM neozbiljne kupce da ne licitiraju iz razonode!
Hvala

Prodavac

petar.pop (776)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.057 pozitivnih ocena

Niš-Palilula, Nišavski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 107214817