Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

LEGO Batman 3 Beyond Gotham - PS4 igra

733 pregleda
1 želi ovaj predmet

LEGO Batman 3 Beyond Gotham - PS4 igra

Cena: 2.690 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

NikolaKONZOLE

NikolaKONZOLE

(768)

98,28% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.352 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Original igrica za Playstation 4 na ENGLESKOM jeziku.

Igra je testirana i pre samog postavljanja na oglas , u potpunosti je ispravna.

Da biste bili 100% sigurni u sve sto je napisano iznad, osim osnovnih slika samog stanja igre , imate prilozene slike cak i dok je CD u radu ( POSLEDNJE SLIKE U OGLASU ) .



Ima dosta odlicnih naslova u mojim aukcijama.




OPIS IGRICE :


PRAVO IZNENAĐENJE I OSVEŽENJE ZA SVE LJUBITELJE LEGO IGARA - MCCAIN SE VRATIO U LEGO CITY U (NAPOKON) MULTIPLATFORMSKOM NASLOVU.
Rex Fury je ponovo na slobodi, a kako to biva kad je Fury na slobodni - kreno je nezapamćen talas zločina, pa je u pomoć pozvan Čejsi Mekejn da reši stvar u Lego City-ju. Furi, sa svojim minionima arči po ulicama, pa je zakino i gradonačelnike za gume sa limuzine, a Čejsija u procesu privođenja ometa prepotentni šef policije Merion Danbi, isti zlikovac koji je preoteo slavu za prvo Rexovo hapšenje. Naravno, tu je i Natalija, u koju je naš glavni junak smrtno zaljubljen i koja je opet na meti ozloglašenog Furija. Lego City - Undercover predstavlja nastavak kultne igre Lego City Undercover - The Chase Begins, ekskluzive za Nintendo 3DS. Najveća prednost, pored ispeglane grafike je i mogućnost kooprativnog igranja u dvoje. Što se tiče gameplay-a, igra predstavlja pravi GTA iz LEGO sveta. U pitanju je sandbox igra koja se odvija na orgomnog prostoru, po kojem se krećete pešice ili vozeći neki od 100 različitih tipova vozila. Možete da se peglate sa protivnicima pesnicama, a možete i da iskoristite neki od milion gedžeta koji su vam pri ruci. Misije su otkačene i toliko smešne da sa nestrpljenjem čekate onu sledeću. Šta reći o poteri za klovnovima pljačkašima banke ili debelim lopovima koji su se uspentrali na zgradu i hoće da ispuste dušu dok im vi dišete za vratom. Chase je okružen gomilom simpatičnih likova, od kojih se najviše ističu pripravnik Frank Honey (smotan je i ne preterano bistar) i Ellie Philips – dama zadužena za gedžete, koja zbog „ pokvarenog” akcenta zvuči kao da je došla iz Luizijane. Čak su i manje važni likovi obrađeni detaljno i nasmejavaće vas do suza svojim doskočicama, otkačenim zaključcima i postupcima. LEGO igre su i inače poznate po kvalitetnom humoru, ali su Undercoverom autori prevazišli sva prethodna ostvarenja.

Uslovi prodaje prodavca

PRE KUPOVINE PROVERITE STANJE PREDMETA , posto se desava neretko da se predmet proda u radnji a sa limundo oglasa se skine na kraju radnog vremena.

*** Pouzecem mogu da saljem clanovima sa 10+ ocena ,bez negativnih ***

- Kada prispe posiljka,javite da li je sve u redu. Ukoliko to ipak ne ucinite u roku od 48h,smatracu da nema nikakvih problema .

Prodavac

NikolaKONZOLE
NikolaKONZOLE (768)

98,28% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.352 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 105451061