Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Harry Potter and the Half-Blood Prince - PS2 igra

587 pregleda
2 želi ovaj predmet

Harry Potter and the Half-Blood Prince - PS2 igra

Cena: 3.290 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

NikolaKONZOLE

NikolaKONZOLE

(768)

98,28% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.352 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Original igrica za Playstation 2 nije na ENGLESKOM jeziku.

ISPRAVNA u potpunosti, koriscena samo u kucnim uslovima. CD SE POKRECE BEZ IKAKVIH POTESKOCA. Gameplay same igre, kao i svaki MOVE i INTRO se ucitavaju glatko i bez seckanja.

Testirana i pre samog postavljanja na oglas.



VAZNO : Napravio sam izuzetak kada su original igre za PS2 u pitanju, s obzirom na njihovu starost 15+ godina . Kako bi se kupci uverili u iznad opisano, osim slikanja same kutije i CD-a, pri testiranju sam uradio i fotografije od igre u samom GAMEPLAY-u i glavnom meniju. ( slike na uvid ) .


Ima dosta odlicnih naslova u mojim aukcijama.


OPIS IGRICE :


KO STE LJUBITELJ POTER SERIJALA, NEMA ŠANSE DA PROPUSTITE OVU IGRU, JER JE MNOGO VERNIJA PREDLOŠKU OD FILMA.
Fanovi najpoznatijeg čarobnjaka ponovo imaju mnogo razloga za veselje. Ono što može da obraduje sve fanove jeste da su igre sa Harijem sve bolje i bolje. Sve što je valjalo u naslovu Order of the Phoenix naćićete i u ovoj igrici. Kao i prošli put hodite virtualnim Hogvortsom, čije brojne zone polako otključavate prateći priču. Hogvorst ima mnogo više zona nego što je realno potrebno za prelazak igrice, ali to je svakako za pohvalu. Može se reći da je taj aspekt igre rađen za najveće fanove knjige. Tu je i tradicionalni turnir u kvidiču, dueli čarobnjaka i pravljenje napitaka. U prethodnoj igri dueli su bili prilično nesrećno osmišljeni, preveliki broj magija i prekompleksne komande za aktivaciju pretvarale su ono što bi trebalo da bude među zabavnijim stvarima u igri u najomraženije. Rešenje tog problema je u mnogo jednostavnijem bacanju magija kretanjem miša, ali to je plaćeno radikalnim redukovanjem broja magija koje mogu da se koriste. Iako ne možete da budete kreativni u magijskom obračunavanju sa drugim đacima Hogvorsta, dueli su sada ipak mnogo dinamičniji i zabavniji. Izuzetno zanimljiv deo igre je pravljenje napitaka, za šta se slobodno može reći da je igra za sebe. Deo koji se nama, bez sumnje, najviše svideo. Mešate i muljajte eliksire u prvom licu pred vama. Morate da dodajete odgovarajuću količinu odgovarajućeg sastojka u pravom trenutku, a sve to u ograničenom vremenskom periodu. Definitivno sada za Harry Potter And the Half-Blood Prince možemo da kažemo da je dostojna ovog remek-dela.

Uslovi prodaje prodavca

PRE KUPOVINE PROVERITE STANJE PREDMETA , posto se desava neretko da se predmet proda u radnji a sa limundo oglasa se skine na kraju radnog vremena.

*** Pouzecem mogu da saljem clanovima sa 10+ ocena ,bez negativnih ***

- Kada prispe posiljka,javite da li je sve u redu. Ukoliko to ipak ne ucinite u roku od 48h,smatracu da nema nikakvih problema .

Prodavac

NikolaKONZOLE
NikolaKONZOLE (768)

98,28% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.352 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 105096749