Nova cena za slanje predmeta putem "City Express na Limundu" opcije iznosi 286 din. za predmete težine do 20kg i uključuje obaveštenje o pošiljci putem Viber poruke. Iskoristite povoljne cene dostave, pogledajte sve predmete na kojima prodavci nude ovaj način slanja.

Gravel - PS4 igra

644 pregleda
1 želi ovaj predmet

Gravel - PS4 igra

Cena: 3.890 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

NikolaKONZOLE

NikolaKONZOLE

(768)

98,33% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.349 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Original igrica za Playstation 4 na ENGLESKOM jeziku.

CD je kao NOV, bez ijedne tackice ili bilo kakvih riseva.

Igra je testirana i pre samog postavljanja na oglas , u potpunosti je ispravna.

Da biste bili 100% sigurni u sve sto je napisano iznad, osim osnovnih slika samog stanja igre , imate prilozene slike cak i dok je CD u radu (POSLEDNJE SLIKE U OGLASU ) .



Ima dosta odlicnih naslova u mojim aukcijama.





OPIS IGRICE :

Nikad dosta off-road trkačine! Kompanija Milestone se mlati već 20 godina sa različitim uspehom u trkačkim igrama, ali Gravel je nekako baš legao kako treba. Kao pokretač Gravela korišćen je Unreal Engine i na nas je ostavio skroz dobar utisak. Sasvim pristojan gameplay, posebno dobar u 4K rezoluciji gde će vam oštre linije izbijati oči, a kako trkanje odmiče nema sumnje da ćete biti impresionirani realističnim prikazom blata, prljavštine i prašine. Imaćete mogućnost da pregazite Nambiju, da driftujete na Aljasku, obiđete stadion Los Anđelesa i druga mesta. Sama igra koketira negde između arkade i simulacije. U igri su vam otvorene mogućnosti za unapređivanje vozila, dorađivanje kočnica, transofrmaciju. . . Zabava je neograničena. Igra se vrti oko takmičenja u okviru TV programa Off Road Masters u kom svaki vozač mora da osvoji zvezdice kako bi krenuo na sledeće izazove.

Uslovi prodaje prodavca

PRE KUPOVINE PROVERITE STANJE PREDMETA , posto se desava neretko da se predmet proda u radnji a sa limundo oglasa se skine na kraju radnog vremena.

*** Pouzecem mogu da saljem clanovima sa 10+ ocena ,bez negativnih ***

- Kada prispe posiljka,javite da li je sve u redu. Ukoliko to ipak ne ucinite u roku od 48h,smatracu da nema nikakvih problema .

Prodavac

NikolaKONZOLE
NikolaKONZOLE (768)

98,33% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.349 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 104784709