Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

F1 Formula One 06 - PS2 igra

709 pregleda
2 želi ovaj predmet

F1 Formula One 06 - PS2 igra

Cena: 1.990 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

NikolaKONZOLE

NikolaKONZOLE

(768)

98,28% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.352 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Original igrica za Playstation 2 na ENGLESKOM jeziku.

ISPRAVNA u potpunosti, koriscena samo u kucnim uslovima. CD SE POKRECE BEZ IKAKVIH POTESKOCA. Gameplay same igre, kao i svaki MOVE i INTRO se ucitavaju glatko i bez seckanja.

Testirana i pre samog postavljanja na oglas.



VAZNO : Napravio sam izuzetak kada su original igre za PS2 u pitanju, s obzirom na njihovu starost 15+ godina . Kako bi se kupci uverili u iznad opisano, osim slikanja same kutije i CD-a, pri testiranju sam uradio i fotografije od igre u samom GAMEPLAY-u i glavnom meniju. ( slike na uvid ) .


Ima dosta odlicnih naslova u mojim aukcijama.


OPIS IGRICE :


Да ли сте икада заинтересовани за играње тркачких видео игара? Ако јесте, Формула Оне 06 је најбоља опција за вас. У почетку би сваки играч требао разумети једноставан концепт кроз играње класичних аутомобила, како освојити свако првенство итд
. Једноставним речима, примарни циљ сваког тркача је да освоји што више тркачких шампионата победивши целокупне противнике који уђу пут кроз курс Формуле 1 06.
Гамеплаи!
Формула Оне 06 игра садржи листу аутомобила и сваки има своју различиту брзину и јединствену снагу мотора које би сваки тркач требао знати пре него што одабере било ког од њих. Обавезно одаберите аутомобил који има велику брзину и посебан скуп карактеристика како би вам било лакше да се носите са пуно противника током читавог периода.
Игра Формула Оне 06 омогућава тркачима да учествују у тркачком шампионату и обрачунавају се са неколико противника користећи супер технике и најбоље користе брзину возила. Примарни циљ сваког тркача је освајање све више шампионата уништавањем свих препрека у задатом року.
Како играчи буду моментално напредовали у игри Формула Оне 06, тада ће моћи откључати брже или додатне аутомобиле који им помажу да једноставно изађу на крај са шефовима противницима или чак без иједног проблема.
Суштина!
Играчи би требало да разумеју цео концепт игре Формула Оне 06 кроз играње игре која им помаже да једноставно освоје достигнућа победивши све противнике. Обавезно освојите достигнућа у задатом року, у противном то може потпуно изгубити време.

Uslovi prodaje prodavca

PRE KUPOVINE PROVERITE STANJE PREDMETA , posto se desava neretko da se predmet proda u radnji a sa limundo oglasa se skine na kraju radnog vremena.

*** Pouzecem mogu da saljem clanovima sa 10+ ocena ,bez negativnih ***

- Kada prispe posiljka,javite da li je sve u redu. Ukoliko to ipak ne ucinite u roku od 48h,smatracu da nema nikakvih problema .

Prodavac

NikolaKONZOLE
NikolaKONZOLE (768)

98,28% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.352 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 98385381