Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Dragonball Xenoverse PS4

273 pregleda
1 želi ovaj predmet

Dragonball Xenoverse PS4

Cena: 1.650 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

petar.pop

(776)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.057 pozitivnih ocena

Niš-Palilula, Nišavski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Dragonball Xenoverse PS4

Odlično očuvana originalna igra

Igra je instalirana i detaljno testirana

Igra je na engleskom jeziku


NEŠTO MISTERIOZNO SE DEŠAVA SA ISTORIJOM DRAGON BALL SAGE, I BORBE U KOJIMA SU HEROJI POBEĐIVALI, OKRENULE SU SE U KORIST NEGATIVACA.
Iako ovo nije prva igra u kojoj možete kreirati svog lika, samo učestvovanje u svim klasičnim Dragon Ball Z borbama dodaće jednu notu unikatnosti ovom naslovu i svakako udahnuti novi život do sada zaista prežvakanoj priči. Ovo samo po sebi stoji kao najveći adut Dragon Ball XenoVerse-a. Dragon Ball XenoVerse je i dalje u suštini tuča ali sadrži neke RPG elemente koji deluju dosta osvežavajuće. Po pogledu grafike, igra izgleda zaista odlično, a sa audio tačke gledišta, XenoVerse i više nego zadovoljava. Tu su glasovi originalne glumačke postave iz serije, ali i neke muzičke teme koje odlično odgovaraju anime svetu kao što je Dragon Ball. Na polju borbe Dragon Ball XenoVerse sasvim zadovoljava. Vezivanje komboa nije naročito teško, i u fazon ćete ući vrlo brzo. Kao dodatak tome, često ćete sticati nove napade kojima ćete opremati vašeg karaktera, kog ćete istovremeno i ojačavati boljom opremom. Igra takođe nudi mogućnost igranja u dva igrača u offline režimu, nakon što prvi igrač kad pređe prvih par misija otključa tu mogućnost.

Zamene ne radim

Soni 4 igra

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Pažljivo pročitajte tekst aukcije, pažljivo pogledajte slike predmeta, ukoliko Vam se čini da je opis nepotpun pitajte, sačekajte odgovor i tek kada ste sigurni da želite da kupite predmet dajte ponudu.

Kupcima sa dosta pozitivnih ocena šaljem i pouzećem.

Svaki paket je adekvatno upakovan i zaštićen, a za eventualna oštećenja od strane kurirskih službi ne snosim odgovornost!

Za kupce iz Niša preuzimanje na mojoj adresi na Trošarini.

MOLIM neozbiljne kupce da ne licitiraju iz razonode!
Hvala

Prodavac

petar.pop (776)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.057 pozitivnih ocena

Niš-Palilula, Nišavski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 118322765