Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Disney Sing it - PS3 igra

732 pregleda
1 želi ovaj predmet

Disney Sing it - PS3 igra

Cena: 450 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

NikolaKONZOLE

NikolaKONZOLE

(768)

98,28% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.352 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Original igrica za Playstation 3 na ENGLESKOM jeziku.

Igra je testirana i pre samog postavljanja na oglas , u potpunosti je ispravna.

Da biste bili 100% sigurni u sve sto je napisano iznad, osim osnovnih slika samog stanja igre , imate prilozene slike cak i dok je CD u radu ( POSLEDNJE SLIKE U OGLASU ) .



Ima dosta odlicnih naslova u mojim aukcijama.




OPIS IGRICE :



Музичка игра која се односи на производе из серије „ СингСтар“ . У стању смо да отпевамо преко 30 песама познатих из таквих програма као што су „ Хигх Сцхоол Мусицал“ , „ Ханнах Монтана“ и „ Али & АЈ“ .

У овој продукцији плејер бира између око 35 песама. То су пре свега музички комади познати из популарних Диснеиевих серија и филмова, попут: Хигх Сцхоол Мусицал , Цамп Роцк , Ханнах Монтана или Али & АЈ . Међутим, било је и хитова тинејџерских извођача повезаних с овом етикетом, попут Милеи Цирус и Јессе МцЦартнеи. Целокупни механизам играња односи се на производе серије СингСтар . На екрану се приказују следеће речи песме, као и снимак који вас обавештава да треба да промените висину гласа. Игра награђује пјевајући сваку мелодију у складу са изворним материјалом, приказујући тачан резиме на крају пјесме. Важна новост је додавање опција за тренирање, корисних за учење основа за развијање вокалних вештина. За потребе Диснеи Синг Ит припремљено је неколико стандардних модова игре који вам омогућавају да играте сами и у широј групи људи. У последњем случају, играчи се могу активно такмичити једни са другима, покушавајући да најбоље отпевају одабрану мелодију. Визуелна поставка дискутиране игре је врло поједностављена. Чисти прозори менија користе се за навигацију. Такође је вредно додати да се током правилног играња у позадини приказује музички видео за песму по вашем избору.музички видео за песму по вашем избору.

Uslovi prodaje prodavca

PRE KUPOVINE PROVERITE STANJE PREDMETA , posto se desava neretko da se predmet proda u radnji a sa limundo oglasa se skine na kraju radnog vremena.

*** Pouzecem mogu da saljem clanovima sa 10+ ocena ,bez negativnih ***

- Kada prispe posiljka,javite da li je sve u redu. Ukoliko to ipak ne ucinite u roku od 48h,smatracu da nema nikakvih problema .

Prodavac

NikolaKONZOLE
NikolaKONZOLE (768)

98,28% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.352 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 112416637