Nova cena za slanje predmeta putem "City Express na Limundu" opcije iznosi 286 din. za predmete težine do 20kg i uključuje obaveštenje o pošiljci putem Viber poruke. Iskoristite povoljne cene dostave, pogledajte sve predmete na kojima prodavci nude ovaj način slanja.

Disney Infinity 3.0 Play Without Limits - PS3 igra

831 pregled
3 želi ovaj predmet

Disney Infinity 3.0 Play Without Limits - PS3 igra

Cena: 1.590 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

NikolaKONZOLE

NikolaKONZOLE

(768)

98,31% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.352 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Original igrica za Playstation 3 na ENGLESKOM jeziku.

ISPRAVNA u potpunosti, koriscena samo u kucnim uslovima.

Testirana i pre samog postavljanja na oglas, u potpunosti je ispravna.

Ima dosta odlicnih naslova u mojim aukcijama.

OPSI IGRICE :

Играчке и видео игре су деценијама били синоним, тако да је хибридни жанр играчака и видео игара доиста био неозбиљан када је први Скиландерс наслов покренут. Време ће показати да ли су Скиландерс и Диснеи Инфинити заиста пионири или је ово само пролазна фаза. Чињеница је, међутим, да је комбинација играчака и игара до сада била изузетно успешна. То открива ваше унутрашње дете чак и ако више нисте младунац. Пошто смо били тамо од почетка са првим Скиландерс-ом и Инфинити-ом, купили смо више од нашег поштеног удела играчака.


Један од највећих играча на терену је Диснеи. И старом Диснеију придружују се новији забавни садржаји под истим кровом, са ликовима који потичу из Пикара, Марвела и Ратова звезда. Из тога треба да се црпи дубок бунар. Ова, последња игра у серији, има Стар Варс универзум као централни наратив, и постоји сваки разлог да будете узбуђени. На папиру је то врло амбициозно треће поглавље, посебно што Стар Варс има скоро религиозно следење.

Стартер пакет за Диснеи Инфинити 3.0: Игра без граница састоји се од сумрака републике, базе као и ликова Анакина Скивалкер-а и Ахсока Тано-а (оф тхе Цлоне Варс слава). Ставите диск у конзолу и базу у УСБ, а затим су све основне припреме завршене. Следећи корак је постављање фигуре на један од два кружна размака на бази. Играчи који се враћају овде ће се осећати као код куће, као што делује много раније.


Квалитет података је први ред пословања. Диснеи Инфинити фигуре су увек биле врхунске и добро урађене, прелепог колорита и поштовања према изворном материјалу. Прошли пут су нас импресионирали Марвелови јунаци. Били су на нивоу где се нису осећали као место украса на нашем столу. Високи стандард је у току са Инфинити 3.0, јер и Анакин и Ахсока веома подсећају на своју анимирану верзију. Слике су полупластичне и одлично се играју када је конзола искључена.


Састав Сумрака Републике следећи је за испитивање. Ако имате само стартер пакет, можете изабрати да играте или као Анакин или Ахсока. Обоје су наоружани светлосним сабљама и способностима. Већи део ове представе тестирали смо заједно са младим чланом породице (осмогодишњим дечаком), а највећа борба није била на екрану, већ око тога ко мора да игра као Анакин. Ахсока је једна чврста пилић са две светлосне сабље, али ништа не може да убеди младог дечака да је она кул као Анакин.

Ово се питање лако решава путовањем до локалног продавача где су доступни и други ликови Ратова звезда као што су Дартх Вадер, Оби-Ван Кеноби и Иода. У Диснеи Инфинити 2.0 морали сте да откључате низ амблема да бисте приступили новим ликовима, а сада је то промењено у само један амблем по слици, што је по нашем мишљењу разумније. Они су скривени на свим нивоима, а највише смо пронашли у нашем првом тексту.

Све у свему, имамо посла са фантастичним надметањем Диснеи Инфинити-а и галаксије далеко, далеко. Ово је, без икакве сумње, Ратови звезда. Атмосфера је фантастична и једва чекамо да стигне следећа представа. Сумрак Републике је најбољи досадашњи сет у серији, а ту част су јој чували Гуардианс оф тхе Галаки из Диснеи Инфинити 2.0. Одлична је година бити љубитељ хибрида играчака и видео игара, а сезона је сјајно започета. Биће занимљиво видети како мере Скиландерс и нови изазивач Лего Дименсионс.

Uslovi prodaje prodavca

PRE KUPOVINE PROVERITE STANJE PREDMETA , posto se desava neretko da se predmet proda u radnji a sa limundo oglasa se skine na kraju radnog vremena.

*** Pouzecem mogu da saljem clanovima sa 10+ ocena ,bez negativnih ***

- Kada prispe posiljka,javite da li je sve u redu. Ukoliko to ipak ne ucinite u roku od 48h,smatracu da nema nikakvih problema .

Prodavac

NikolaKONZOLE
NikolaKONZOLE (768)

98,31% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.352 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 85771107