Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Dead Space 3 PS3

289 pregleda
5 želi ovaj predmet

Dead Space 3 PS3

Cena: 1.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

petar.pop

(776)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.057 pozitivnih ocena

Niš-Palilula, Nišavski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Dead Space 3 PS3

Odlično očuvana originalna igra sa knjižicom

Svaka igra je instalirana i detaljno testirana!


Sa DS3, Electronic Arts je pokazao da ne želi samo da „na’rani svinje”, već je u dizajn treće igre uvrstio priličan broj novih momenata, dovoljno da serijalu daju potrebnu svežinu i radnju pokrenu u nekim novim i interesantnim pravcima.
Osim promenjene dinamike igranja koja donosi atraktivnije osmišljene nivoe, što tera na napredovanje i otkrivanje šta vas novo očekuje iza sledećeg ćoška, dobrodošla novina je i prisustvo mnogo sporednih NPC likova, koji su odlično implementirani u univerzum trojke i od Isaka više nisu odvojeni staklima, pregradama i vratima koja se zatvaraju u poslednji čas (o co-oprežimu da ni ne pričamo). Takođe, specifičan dizajn pojedinih klastera nivoa daje mnogo prostora za slobodno istraživanje i odrađivanje sporednih misija, što takođe nije postojalo ranije. Legendarno komadanje udova raspomamljenih Nekromorfova istrivijalizovano je utiskom da se dotični sasvim dobro raspadaju i umiru i klasičnim roštiljanjem bilo gde po telu. Napredno apgrejdovanje i kreiranje oružja nekako je previše u fokusu igre i potencira ionako previše akcion karakter cele stvari, a hermetični dizajn pojedinih nivoa pati od suviše jednoličnog izgleda.
Zamene ne radim
SONY Playstation 3

soni 3 igra

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Pažljivo pročitajte tekst aukcije, pažljivo pogledajte slike predmeta, ukoliko Vam se čini da je opis nepotpun pitajte, sačekajte odgovor i tek kada ste sigurni da želite da kupite predmet dajte ponudu.

Kupcima sa dosta pozitivnih ocena šaljem i pouzećem.

Svaki paket je adekvatno upakovan i zaštićen, a za eventualna oštećenja od strane kurirskih službi ne snosim odgovornost!

Za kupce iz Niša preuzimanje na mojoj adresi na Trošarini.

MOLIM neozbiljne kupce da ne licitiraju iz razonode!
Hvala

Prodavac

petar.pop (776)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.057 pozitivnih ocena

Niš-Palilula, Nišavski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 118586909