Dead Rising 2 off the Record - PS3 igra

717 pregleda
3 želi ovaj predmet

Dead Rising 2 off the Record - PS3 igra

Cena: 1.050 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

NikolaKONZOLE

NikolaKONZOLE

(773)

98,15% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.380 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

U OFF THE RECORD-U GLAVNI LIK, CAK GRIN, ZAMENJEN JE FREKOM VESTOM, PROTAGONISTOM IZ PRVOG DELA OVE ZOMBI IGRICE. SOLO KAMPANJA JE PROŠIRENA NOVIM MISIJAMA, ORUŽJIMA, PROTIVNICIMA I LOKACIJAMA.
U prevodu, Off the Record nije nova Dead Rising igra, vec umivena i ispeglana dvojka sa novim protagonistom. Siroti Fortune City je tu, ali je novi / stari junak - Cak Grin. Prica i zaplet su u velikom delu identicni, a osveženje predstavljaju filmovi i dijalozi koji odražavaju specificnosti i agendu novog junaka. Fotoaparat se vraca na velika vrata, tj. mehanika nameštanja i okidanja fotografija i sticanja skora u zavisnosti od njene atrakcije i na taj nacin se sticu poeni prestiža (kao i kod spasavanja civila i mutilacije zombija). U zavisnosti od broja i atraktivnosti emocionalnih elemenata slike (horor, drama, erotika, brutalnost), dobicete manji ili veci broj PP-a. Na primer, snimak grupe zombija koji proždiru lootera kojeg ste onesoposobili donece više poena nego kadar u kom se vidi samo horda koja bezglavo baulja i ne radi ništa bitno niti odvratno. U odredenim, kljucnim story situacijama imacete signal (žuti marker) koji oznacava masnu dozu poena ako specificnu scenu uslikate na vreme i iz pravog ugla. Veoma bitnu novost u Off The Rrecordu predstavlja sandbox mod, koji je integrisan sa „story” modom u smislu da su iskustvo, novac i skor steceni u njemu zajednicki i povezani u oba smera. U sandbox modu nemate vremensko ogranicenje niti misije u klasicnom smislu, vec ste slobodni da istražujete, koljete i kombinujete do mile volje, ispunjavajuci povremene izazove vezane za broj zombija koje treba slistiti. Sandbox mod vam može odlicno poslužiti za lagano „grindovanje” nivoa, cineci vam kampanju, a pogotovo fajtove sa mini-boss psihopatama, lakšim.

Uslovi prodaje prodavca

PRE KUPOVINE PROVERITE STANJE PREDMETA , posto se desava neretko da se predmet proda u radnji a sa limundo oglasa se skine na kraju radnog vremena.

*** Pouzecem mogu da saljem clanovima sa 10+ ocena ,bez negativnih ***

- Kada prispe posiljka,javite da li je sve u redu. Ukoliko to ipak ne ucinite u roku od 48h,smatracu da nema nikakvih problema .

Prodavac

NikolaKONZOLE
NikolaKONZOLE (773)

98,15% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.380 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 93919737