Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Damnation - PS3 igra

461 pregled
3 želi ovaj predmet

Damnation - PS3 igra

Cena: 890 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

NikolaKONZOLE

NikolaKONZOLE

(768)

98,28% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.352 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Original igrica za Playstation 3 na ENGLESKOM jeziku.

Igra je testirana i pre samog postavljanja na oglas , u potpunosti je ispravna.

Da biste bili 100% sigurni u sve sto je napisano iznad, osim osnovnih slika samog stanja igre , imate prilozene slike cak i dok je CD u radu ( POSLEDNJE SLIKE U OGLASU ) .



Ima dosta odlicnih naslova u mojim oglasima, pogledajte ih klikom na "kp izlog"



OPIS IGRICE :


GENERAL PRESKOT OSNOVAO JE LABORATORIJU ZA RAZVOJ I PROIZVODNJU TEHNOLOŠKO-BIOLOŠKOG NAPREDNOG ORUŽJA SA CILJEM DA POKORI SEVERNU AMERIKU I STVORI JEDNISTVENU DRŽAVU POD NAZIVOM NOVA AMERIKA. NE ZOVE SE DONALD TRAMP, VEĆ PRESKOT.
Preskot okuplja armiju ljudi spremnih na to da se podvrgnu tretmanu serumom koji pojačava fizičke sposobnosti, ali ih to posle izvesnog vremena pretvara u bezumne zveri. Kapetan Rork, zajedno sa nekolicinom hrabrih i visprenih ljudi, odlučuje da zaustavi prepredenog Preskota, i tu vi stupate na scenu. Očekuje Vas puno stereotipnih likova, kako saputnika tako i protivnika: od ponosnih Meksikanaca, preko Indijanaca sa telepatskim i isceljivačkim moćima, do radioaktivnih androida-mašina za ubijanje. Kako se klupko bude odvijalo, priča će poprimiti oblik melodrame, prožete ličnim tragedijama, ujedinjenjima starih prijatelja, osvetom, ponosom i časti.

Uslovi prodaje prodavca

PRE KUPOVINE PROVERITE STANJE PREDMETA , posto se desava neretko da se predmet proda u radnji a sa limundo oglasa se skine na kraju radnog vremena.

*** Pouzecem mogu da saljem clanovima sa 10+ ocena ,bez negativnih ***

- Kada prispe posiljka,javite da li je sve u redu. Ukoliko to ipak ne ucinite u roku od 48h,smatracu da nema nikakvih problema .

Prodavac

NikolaKONZOLE
NikolaKONZOLE (768)

98,28% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.352 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 112816973