Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Crysis 3 Hunter Edition PS3

107 pregleda
0 želi ovaj predmet

Crysis 3 Hunter Edition PS3

Cena: 1.390 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

petar.pop

(776)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.057 pozitivnih ocena

Niš-Palilula, Nišavski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno
  • Za platformu Sony Playstation 3
  • Žanr Pucačka

Crysis 3 Hunter Edition PS3

Odlično očuvana originalna igra sa knjižicom

Igra je na engleskom jeziku

Svaka igra je instalirana i detaljno testirana!

Ako ste ljubitelj Crysisa, pucačina, futurizma i vanzemaljskih kreatura, zaista nemate razloga dugo razmišljati oko kupovine ovog nastavka.
Glavni lik, Prophet, u šakama je Cell korporacije koja ga drži na sigurnom, zaključanog i deaktiviranog u posebnoj kapsuli. Iz svega toga izvlači ga bivši kolega Psycho koji mu usput objašnjava trenutno stanje i promene do kojih je došlo dok je bio u kapsuli. Osim toga, Psycho pomaže svom kolegi da se ponovo podigne na noge i umjesto lovine, postane lovac. Povratak Spomenutog Psychoa u franšizu ima puno veći uticaj na igru nego što biste to očekivali. Osim što ne bi bilo ništa od čitave priče da nije njegove hrabrosti, kojom je spasio Propheta okova zle Cell družine, ujedno je i jedan od glavnih likova te delimično nositelj priče. Priča Crysisa 3 je nešto ličnija i emocionalnija nego fabule prošlih igara.Krajolik, koji, očekivano, predivno izgleda, koncipiran je na sistemu poluotvorenih područja. Kada kažem poluotvorenih, hoću reći da je postignut pravi balans između otvorenosti originalnog „tropskog“ Crysisa i urbane dvojke.Osim dobrog settinga i dizajna nivoa, Crysis 3 pogodio je i pravi tempo gameplaya. Neki će zlobno reći da to i nije neki problem kada morate natrpati pregršt dramatičnih trenutaka u kratku singleplayer kampanju, ali složit će se ipak da su događaji u igri tempirani baš kako treba te da nema dosadnih deonica koje vas zamaraju i koje biste radije preskočili nego prošetali.
Zamene ne radim
SONY Playstation 3

soni 3 igra

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Pažljivo pročitajte tekst aukcije, pažljivo pogledajte slike predmeta, ukoliko Vam se čini da je opis nepotpun pitajte, sačekajte odgovor i tek kada ste sigurni da želite da kupite predmet dajte ponudu.

Kupcima sa dosta pozitivnih ocena šaljem i pouzećem.

Svaki paket je adekvatno upakovan i zaštićen, a za eventualna oštećenja od strane kurirskih službi ne snosim odgovornost!

Za kupce iz Niša preuzimanje na mojoj adresi na Trošarini.

MOLIM neozbiljne kupce da ne licitiraju iz razonode!
Hvala

Prodavac

petar.pop (776)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.057 pozitivnih ocena

Niš-Palilula, Nišavski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 127538593