Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Accel World vs Sword Art Online - PS4 igra

477 pregleda
0 želi ovaj predmet

Accel World vs Sword Art Online - PS4 igra

Cena: 2.590 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

NikolaKONZOLE

NikolaKONZOLE

(768)

98,28% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.352 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Original igrica za Playstation 4 na ENGLESKOM jeziku.

Igra je testirana i pre samog postavljanja na oglas , u potpunosti je ispravna.

Da biste bili 100% sigurni u sve sto je napisano iznad, osim osnovnih slika samog stanja igre , imate prilozene slike cak i dok je CD u radu ( POSLEDNJE SLIKE U OGLASU ) .



Ima dosta odlicnih naslova u mojim aukcijama.




OPIS IGRICE :


Sljedeća video igra u Sword Art Online serija će zapravo biti ukrštanje s još jednom anime franšizom tvorca Rekija Kawahare. Accel World protiv Sword Art Online dovest će likove iz obje franšize u rat svjetova koji će izazvati Sedam kraljeva čiste boje i spasiti prijatelja iz Persone Babel.

In Accel World vs Sword Art Online, igrači će izgraditi tročlane timove sa svojim omiljenim likovima, a sve sa jedinstvenim posebnim sposobnostima, kako iz oba tima SAO i Accel World serija. Likovi iz Sword Art Online moći će koristiti mehaniku vilinskog leta iz ALfheim Online-a, kao i magiju Accel World likovi će imati pristup ubrzanju i posebnim tehnikama.


Miješanje i podudaranje likova iz oba svijeta omogućit će igračima da stvore nezaustavljiv tim dok preuzimaju epsku akcijsku avanturu igranja uloga. Tu će biti i mrežni mod koji omogućava igračima da se udruže sa još tri prijatelja kako bi se borili protiv rivala.

Iz prikolice za otkrivanje (viđeno gore) čini se da su likovi Accel World putovat će u prošlost kako bi se sastao sa SAO likova u ALfheim Online za pobjedu nad misterioznim mehaničkim negativcem. Prikazano je i igranje predstojeće igre, koja vrlo sliči Lost Song i Šuplja realizacija. Veliki izvlačenje borbenog sustava je sposobnost prelaska iz zračne u zemaljsku bitku mijenjanjem likova tijekom bitke.

Uslovi prodaje prodavca

PRE KUPOVINE PROVERITE STANJE PREDMETA , posto se desava neretko da se predmet proda u radnji a sa limundo oglasa se skine na kraju radnog vremena.

*** Pouzecem mogu da saljem clanovima sa 10+ ocena ,bez negativnih ***

- Kada prispe posiljka,javite da li je sve u redu. Ukoliko to ipak ne ucinite u roku od 48h,smatracu da nema nikakvih problema .

Prodavac

NikolaKONZOLE
NikolaKONZOLE (768)

98,28% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.352 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 107553345