Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

PS4 kamera / Playstation OFFICIAL / Originalna

728 pregleda
6 želi ovaj predmet

PS4 kamera / Playstation OFFICIAL / Originalna

Cena: 4.190 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

NikolaKONZOLE

NikolaKONZOLE

(768)

98,28% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.352 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Originalna kamera za Playstation 4 , naravno u potpunosti ispravna.

Da biste bili 100% sigurni u sve sto je napisano iznad, osim osnovnih slika samog stanja kamere , imate prilozene slike cak i dok je u radu.


OPIS :



PlayStation kamera ne samo da vam omogućava da vidite, čujete, veselite se i da delite vaše fantastične podvige s prijateljima, ona je ujedno i vaš portal u neverovatnu virtualnu stvarnost zahvaljujući PlayStation VR podršci. Novi redizajnirani model takođe dolazi s prilagodljivim stalkom, tako da nikada nije bilo lakše uhvatiti vaše legendarne trenutke igranja. PLAYSTATION KAMERA ADRŽI I NEKOLIKO ODLIČNIH MOGUĆNOSTI:
Video prenos - prenosite uživo sebe i vaše gameplay u svet
Prepoznavanje lica - koristiti PlayStation kameru za prepoznavanje lica kako bi se prijavili na vaš PS4 odmah
Glasovne komande - iznosite naredbe u igri, pretražujte svoju kolekciju igara i pokrenite igru sa samo nekoliko jednostavnih reči
Tačno praćenje - ostvarite prednost nad svojim neprijateljima u igri, i kontrolišite određene igre svojim pokretima preko preciznnog praćenja glave i gestova


VAŠ PORTAL U PLAYSTATION VR Zahvaljujući dvostrukim sočivima i tehnologijom 3D dubinskih senzora, pomažući da se isporuči neverovatan osećaj prisutnosti u raznim zapanjujućim VR svetovima. KOMUNICIRAJTE SA SVOJIM PRIJATELJIMA I RIVALIMA. Dok se igrate, PlayStation kamera omogućava da to uradite u kristalno čistom videu sa visoko kvalitetnim zvukom. Poseduje prepoznavanje lica i glasa pa je PS4 pod vašom komandom. PlayStation Kamera prati svetlo vašeg DUALSHOCK 4 bežičnog kontrolera. Čak najsuptilniji pokreti mogu biti pretvoreni u preciznim kontrolama. Četiri ugrađena mikrofona da može da vas čuje gde god da ste u sobi. Chat prijatelju se pojavljuje vaše lice u prozoru na svom ekranu, i obrnuto.

Uslovi prodaje prodavca

PRE KUPOVINE PROVERITE STANJE PREDMETA , posto se desava neretko da se predmet proda u radnji a sa limundo oglasa se skine na kraju radnog vremena.

*** Pouzecem mogu da saljem clanovima sa 10+ ocena ,bez negativnih ***

- Kada prispe posiljka,javite da li je sve u redu. Ukoliko to ipak ne ucinite u roku od 48h,smatracu da nema nikakvih problema .

Prodavac

NikolaKONZOLE
NikolaKONZOLE (768)

98,28% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.352 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 107327493