Kontroler bezicni za Android / IOS

46 pregleda
2 želi ovaj predmet

Kontroler bezicni za Android / IOS

Cena: 2.700 din.

Kupi odmah

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

coma1

(323)

99,52% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

358 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

【Performanse bežičnog kontrolera】 Gamepad se prilagođava bežičnoj vezi Bluetooth 4.0, kontrolna udaljenost je ≤8 metara, sposobnost sprečavanja smetnji je jača, stabilniji signal veze, niža potrošnja energije i ušteda energije, možete slobodno kontrolisati u igri. Podrška za Android uređaje iznad 6.0, podrška za iOS uređaje iznad IOS11.3 i ispod IOS13.4.
【NIJE POTREBNA PLATFORMA I SIMULATOR I EMULATOR】 Usvojena je najnovija tehnologija preslikavanja ključeva, bez potrebe za platformom / simulatorom / emulatorom, ručica podržava povezane igre direktno preuzete sa Android-a i sa zvanične veb stranice kompanije Apple.
【Podržati raznovrsne platforme igara】 Gamepad podržava službenu veb lokaciju uređaja za Android i iOS (ispod IOS13.4) za preuzimanje igre u režimu direktne veze; takođe podržava razne platforme za aplikacije za Android igre: sala za grožđe, mala sala za igre, zabava za dlanove i druge igre za preuzimanje platforme za igre. Gamepad podržava igre Action / Racing / Fighting / Shooting / Athletics.za PUBG i Fotnite koje u potpunosti podržavaju.
Conf Konfiguracija napajanja bežičnog kontrolera】 Gamepad ima ugrađenu litijumsku bateriju od 380mAh, koja može trajati 10 sati i više nakon što se potpuno napuni. U stanju bez veze, režim uštede energije ulazi za oko 5 minuta, a Gamepad će se automatski isključiti;

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

coma1 (323)

99,52% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

358 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 103020357