Kontroler T13 za Nintendo Joy-Con / Switch Lite / Pro

31 pregled
1 želi ovaj predmet

Kontroler T13 za Nintendo Joy-Con / Switch Lite / Pro

Cena: 3.600 RSD

Kupi odmah

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

coma1

(351)

99,54% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

391 pozitivna ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

1. KOMPATIBILNOST: GameLeader prekidač Joi-Con rukohvat je potpuno kompatibilan sa Mario Parti Svitch, Pokemon, Animal Crossing i svim igrama pod kontrolom Joi-Con-a kao zamena za Joi Cons, Tvo Joi-Con se može koristiti nezavisno u svakoj ruci ili zajedno kao jedan kontroler igre kada je pričvršćen za Joi-Con držač.
2. BLUETOOTH VEZA: Uključite kontroler pritiskom na bilo koje dugme na njemu, zatim pritisnite 3s za taster za režim levog ili desnog kontrolera, LED će nastaviti da treperi, uključite početni ekran konzole kliknite na „kontroleri“ na u meniju, a zatim kliknite na „promeni prianjanje/naručivanje“, automatski će se upariti sa Svitch konzolom.
3. NAPREDNE KARAKTERISTIKE: GameLeader bežični prekidač Joi-Con Handgrip podržava funkciju vibracije putem ugrađenog motora u svakom kontroleru; i svaki kontroler ima kompletan set tastera, koji omogućavaju nezavisnu kontrolu kretanja levo i desno. Izuzetno osetljivi tasteri pružaju precizno i radosno iskustvo igranja. Dvostruki analogni štapići i okidači za proširenje omogućavaju precizno kretanje tokom uloga kontrolne igre.
4. ERGONOMSKI DIZAJN: Ergonomski dizajn i lagana konstrukcija čine ga udobnim čak i za duge sate neprekidnog igranja. Snažna sposobnost protiv smetnji, lako rukovanje i stabilan signal za povezivanje nude vam glatko i prijatno vreme igranja.

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

coma1 (351)

99,54% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

391 pozitivna ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 106011749