DSLR fotoaparat Nikon D5100

330 pregleda
5 želi ovaj predmet

DSLR fotoaparat Nikon D5100

Završena

Datum završetka: 25.05.2017. u 16:24

Početna cena: 24.000 RSD

Broj ponuda:

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

niceboy

(85)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

113 pozitivnih ocena

Niš, Nišavski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno
  • Proizvođač Nikon
  • Rezolucija (u Mpix) 16
  • Optički zum od Zavisi od objektiva
  • Uz uređaj ide Memorijska kartica, Punjač
  • Mane i oštećenja Nema

Na prodaju poluprofesionalni DSLR fotoaparat Nikon D5100.

U pitanju je Nikonov aparat namenjen kako za srednje napredne korisnike koji vec poznaju osnove fotografije, tako i za pocetnike koji tek ulaze u svet profesionalne fotografije. Aparat ima APS-C (crop) senzor sa 16Mpix i veoma napredne opcije za svaciji ukus, kao i impresivan dinamicki raspon i dubinu boja. Takodje poseduje i rotirajuci ekran koji je narocito koristan pri fotografisanju iz nezgodnih uglova ili pri snimanju videa, koji snima u FULL HD rezoluciji.

Vise detalja o aparatu mozete naci na internetu, a ukoliko se dvoumite izmedju dva modela, mozete ga i uporediti sa bilo kojim drugim na sajtovima kao sto je recimo cameradecision . com i slicnim.

Aparat sam licno koristio, pazen je i mazen od pocetka i mogu slobodno da kazem da je u SAVRSENOM stanju. Nema apsolutno nikakvih ostecenja nigde. Naravno da nikada nije ni servisiran niti iz bilo kog drugog razloga otvaran. Odradio je svega 16842 fotografije, sto prakticno znaci da je samo razradjen, jer su ovi aparati deklarisani na 100000 okidanja, a guraju nekoliko puta vise.

Kupljen je u Srbiji, u Tehnomaniji 18.04.2013. godine, i dolazi sa originalnom kutijom, kablovima, baterijom i punjacem, i papirima medju kojima je i racun. Naravno, ima i poklopac tela i kais, a uz njega ide i memorijska kartica Apacer od 1Gb - dovoljno za 100+ JPEG fotografija (40+ sirovih - RAW) sto je sasvim dovoljno da se uverite u funkcionalnost.

Na prodaju je samo TELO aparata, bez objektiva.

Za sve informacije mozete me kontaktirati putem Limundo poruka. U Nisu je naravno moguca i pozeljna proba, van Nisa saljem pouzecem ili nakon uplate.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express, Pošta

Postarinu placa kupac!

Kontakt, kao i sva pitanja, isključivo preko Limundo poruka. Kontakt telefonom, ako je potrebno, samo uoči preuzimanja predmeta.

Ne šaljem u inostranstvo.

Prodavac

niceboy (85)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

113 pozitivnih ocena

Niš, Nišavski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 57007931