Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

DJI Mini3Pro

211 pregleda
5 želi ovaj predmet

DJI Mini3Pro

Cena: 75.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

sicpaledu

(2)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

2 pozitivne ocene

Beograd-Čukarica, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Za 649.99€ postani vlasnik i pilot neverovatno pokretljivog, ekstremno laganog video-drona izuzetnih tehničkih i tehnoloških performansi, za kojeg, zbog njegovih samo 249 grama težine, nisu potrebne nikakve zvanične dozvole niti serifikati za upravljanje i letenje.

Jednostavno upravljiv sa mnogim "inteligentnim", automatskim opcijama letenja "na dodir ekrana".

Funkcije praćenja objekta u pokretu, funkcija zaobilaženja fizičkih prepreka, način letenja xelix, bumerang, cyrcle, rocket, comet i dosta drugih pogodnosti kod upotrebe.

Odvaži se i zagospodari holivudskim alatom za snimanje svojih epskih filmskih scena, "DJI mini Pro3" kamera-dron sa 4K rezolucijom slike.

Reci "Da" ovoj vrlo sofisticiranoj napravi preko koje je i na više načina moguće zaraditi novac?

Usput, osveži i rasplamsaj svoj umetnički talenat, kroz tri moda letenja (Normal, Sport, Cine) ostvari osećaj prostranog neba, i stvarnost leta Petra Pana iz svojih dečačkih snova. Gledaj na okolinu očima ptice, iz perspektive koju nikada ranije nisi imao☺?

Dron je dodatno opremljen sa, od prašine i vlage, zastitnim poklopcima elektromotora, štitnicima za elise (propelere), rezervnim elisama, ND filterima i usb punjačem baterija za kola, što kroz mobilni izvor el.energije omogućava veći domet i veću autonomiju letenja, "okovratnim" remenom, silikonskom zaštitom za konzolu, i zaštitnom transportnom trobom.

Dakle, 649.99€, i budi pilot "Dji pro3" holivudskog alata. Pohrli svojoj avanturi u susret. Učini da tvoja jedina granica bude beskraj svemira, i tvoja mašta. Ja jesam.????

(Dron je kupljen 2022. godine u Minhenu, u tržnom Centru "Pasing Arcaden". Nije bio predviđen za prodaju, ali iznenadni životni prioriteti nalažu tako, u protivnom i 6499.99€ nije pandan užitku tog iskustva☺???

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Lično
  • Slanje Lično preuzimanje

Prodavac

sicpaledu (2)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

2 pozitivne ocene

Beograd-Čukarica, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 130799005