Video kamera Ultra HD kamkorder 48.0MP IR noćni vid

158 pregleda
6 želi ovaj predmet

Video kamera Ultra HD kamkorder 48.0MP IR noćni vid

Cena: 16.400 RSD

Kupi odmah

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

coma1

(352)

99,54% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

392 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Rezolucija (u Mpix) 48 MP
  • Uz uređaj ide Ostalo
  • Proizvođač Ostalo
  • Optički zum od 16x
  • Mane i oštećenja Nema

4K Ultra HD kamkorder sa 2 baterije: Ovaj NOVI nadograđeni 4K kamkorder daje jasne slike pri 48MP i oštar video pri 4K/3880*2160 (30FPS). Ova kamera za logovanje za ioutube ima 16k digitalni zum koji vam omogućava da se približite fokusu iz daljine. Digitalni fotoaparat dolazi sa 2 baterije i podržava snimanje tokom punjenja. Ova kamera za bloganje odlična je za intervjue, muziku, IouTube i još mnogo toga.

Opremljen mikrofonom i poklopcem za objektiv: Ova IouTube kamera opremljena je poklopcem za objektiv i mikrofonom za pištolj. Mikrofon pomaže u preciznom hvatanju zvuka i smanjivanju šuma tokom snimanja kako bi pružio najbolji kvalitet zvuka. Poklopac objektiva može blokirati sunce ili druge izvore svetlosti kako bi se sprečio odsjaj i odbljesak objektiva. Video kamera za ioutube ima 3,0 -inčni LCD ekran osetljiv na dodir od 270 ° koji možete rotirati za selfije i videti tačno šta snimate.

ViFi veza i daljinsko upravljanje: Ovom vlog kamerom se može daljinski upravljati (udaljena manje od 33 stope) za jednostavno snimanje fotografija/video zapisa i deljenje video zapisa na društvenim medijima preuzimanjem aplikacije (KSDV PR) na pametnom telefonu. Ova kamera za ioutube takođe dolazi sa daljinskim upravljačem koji se može koristiti za upravljanje kamkorderom za snimanje fotografija i video zapisa sa daljine. (Udaljeno manje od 23 stope).

Saveti: Kada koristite daljinski upravljač, uklonite plastičnu foliju na dnu.
Funkcija noćnog vida i pauze: Ovaj video kamkorder opremljen je IR funkcijom noćnog vida i funkcijom ispunjenog svjetla koja može snimati fotografije i video zapise u crno -bijeloj tehnici u mraku. Ova HD video kamera takođe ima odličnu funkciju PAUSE FUNCTION koja vam omogućava da nastavite od mesta na kojem ste stali bez pokretanja nove datoteke. Samo pauzirajte ili ponovo pokrenite snimanje pritiskom na simbol `PHOTO` na HD kamkorderu.

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

coma1 (352)

99,54% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

392 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 104178033